Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 131> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Moj novi hibić, uzgojen od reznice od predlani, stasao cvatnju ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pored vaših, Bebolina i Dado.S. koji su egzotični i prekrasni, moj izgleda kao . . . . siroče !
Vaši su kao da ih je slikar naslikao !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prosle god sam imala dva hibiskusa jedan je njezno zute boje a drugi malo crvenkaste ..danas imam dva njezno naranđžasta hibiskusa ...u biti i prosle god kako su cvali tako su mijenjali boju ,a sad su obadva ista
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Nisam sigurna koji mi je ljepši ali svi su vam prekrasniiiiiiiiiiiiiiiiiii................................
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
evo i moje 3u1 :D
![]() zuco ![]() ![]() ![]() i neumorni Cooperi ![]() |
|
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
ovo je podmladak koji je vec presadjen ..ostalo jos na oziljavanju
Kamelija evoih oziljeni ![]() i mjos malo ![]() |
|
![]() |
|
milica09 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 23 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 57 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ožujak 2012.
![]() Na 57. str. ove teme objasnila sam kako sam ovaj hibiskus prerezala na tri dijela i zabola dvije odrezane grane u istu teglu s donjim dijelom. Jedna, ona s vrha, je propala, a druga, deblja, dužine oko pola metra, do jučer je bila na istom mjestu - nije mi se dalo presađivati je. Srpanj 2013. ![]() Ta je grana pustila mnoštvo novih listića, a kad sam je jučer izvadila, vidjela sam da ima i mnoštvo korjenčića. Znam da nije vrijeme za presađivanje, ali sad sam imala vremena, teglu i zemlju. Sad imam dva velika crvena hibija! ![]() ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Bravo @Andina
![]() Treba skupit hrabrost za tako nešto...isplati se
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
alexandra,drago mi je da su ti se primili
![]() Bebolina hibiskusi su ti prekrasni |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |