Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 251> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znaš kako bi Niho rekla - ma ajde što se hvališ, sve sami picmoljci
![]() Vidim ja da su već svi bili na Drenovi a ja nikako da potrefim dan kad se ide....... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Nakon lanjskog fijaska, moja duranta od Nine se ovog ljeta prestala duriti i bacila me na koljenja od oduševljenja !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Metar i pol visine čistog savršenstva !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prelijepu šetnju tvojim rascvjetanim vrtekom jučer još i sada osjećam u srcu..
Znam da ćeš me špotati ali moram... HVALA ti moja draga, moja vedra, moja dobra Free!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
a da malo prisloniš i jaće zagrliš te kaktussssse.(šala)
sve je stvarno za čistu 5.najljepši su kišni ljiljan i duranta,ali o ukusu se ne raspravlja
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Nakon odmora za sječanje moje biljčice su me dočekaleu punom sjaju !! A neke su me i dobrano iznenadile !! ![]() Gailardijama suša ne smeta ! Uploaded with ImageShack.us ![]() Ali zato dalije cvjetaju travi Uploaded with ImageShack.us ![]() Ruže blistaju,neke manje neke više Uploaded with ImageShack.us ![]() Tikvićeva aloa, nakon tri godine procvjetala, ali zasađena u kamenjar Uploaded with ImageShack.us ![]() Niho bi rekla, pa ti imaš dva a ja ni jedan !! E, pa Niho, nakon posjeta Drenovi, sada imam tri !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Free draga, u tvom vrtu je uvijek lijepo. Ovaj puta me crvena monarda očarala. Ja sam je imala lani, a ove godine čekam da procvate, kad ono cvate roza. Niš mi nije jasno.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Heliotropium, vanilov grm, druga cvatnja nakon orezivanja ! Više nisu dva i istoj tegli, zaslužili su svaki svoju teglu !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Notokaktus magnifikus ![]() Ovaj kapitalac je stigao u moj vrt drito iz Drenove !! |
|
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Potpisujem. Zato više ne idi u obilazak vrta bez fotografa.
![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Iako je za mene, mali kaktus kraljica kaktusa, kralj sa ne vjenčićem nego krunom cvjetova, ovog puta je u mome dvorištu, ali zato je njezin prepun bebica !! |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno je prošetati tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ha,ha,ja sam ovoga manjega jučer dolijela u moj vrt
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Iako jučer olujni vjetar nije otkinuo ni jednu jedinu grančicu, ruselije su dobile novo mjesto.....i novi friz !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Sve je za pet, slatko kao najslađi bombon.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Iako sam bila oduševljena kišnim ljiljanom i sa dva cvijetića, ova druga cvatnja .....je .....kišni san!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Bravo za slike cvijeća koje je u pravoj boji, bravo za divan vrt!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Draga moja, vrtek te je stvarno lepo dočekal, sve je bujno koda kiša pada, a kišni ljiljan prednjači u ljepoti. Predivan je.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kakva cura,lepsa od Monardi
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
vidjela sam prekrasno ispričanu priču o tvom odmoru za sjećanje i uvijek mi je drago vidjeti okupljanje cvjetnih prijatelja.
o tvom rascvalom vrtu nemam što reći jedino da je prekrasan. moram komentirati ove zadnje slike: slika divlje i raščupane ruselije me oborila a nova frizura ju je zarobila. tvoja slika sa kaktusima je za izložbu fotografija i tako nešto možeš samo ti smisliti draga moja vesela Free! ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Uživala sam u krasnim slikama , još uvijek slinim nad monardama, jooooj
![]() ![]() ja sam moje jučer totalno porezala i sad već imaju mlade za drugu sezonu, valjda budu zdrave.... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |