Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 37> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moj veliki dosta cvate,ali nisam baš zadovoljna jer cvijet jako brzo izgori na ovom vrelom suncu
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Tikvic,tvoji uveliko cvetaju i uveliko imaju veliki cvet
![]() ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Svi su moji sijanci.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
tikvić, prelijepi su i pravi kapitalci
jesi li ih sijala ili nabavila gotove biljke? |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
Moji već uveliko cvijetaju,
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovaj bijeli ima ogroman cvijet, ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ajama, prekrasan je ovaj tvoj bijeli.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jučer sam vidjela močvarce u kauflandu i moram priznati da su mi puno ljepši ovi vaši na slikama
valjda putovanje do odredišta- trg. centra, nakon toga još i njihov tretman, iscrpe i nagrde biljke koliko god lijepe bile ajama, ovaj bijeli je stvarno poseban |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo da su provjetali.... Kod mene imaju pupove ali mi se čini da jako sporo rastu.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Neizmjerno je lijep ! Ja sam jucer dobila moj prvi mocvarac (crveni) i presretna sam ! Sada samo moram prouciti kako cu ga najbolje maziti i paziti ! |
|
![]() |
|
a veliki crveni stvarno nema mjeru
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |