MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 34> |
Korisnik | |
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cure hvala na šetnji a kao što vidite imate i novu klupu da se malo odmorite
![]() ![]() Smail budući si oduševljena rudbekijama...danas kad sam bila kod mame na kavi sjetila sam te se kad sam ih ugledala...jer kao što vidiš ona ih ima pun vrt...ja svako proljeće donesem koji grm od nje ali na godinu ih opet nema a ona ih baca na sepete... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
MIMI, oduševila si me slikama rudbekija, prelijepe su!
Obožavam ovu biljku i jedva čekam da moje procvjetaju. ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
krasne rudbekije
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...jučer je bila akcija čišćenja jezera pa danas očekujemo novu vodu...anđeoske trube su u cvatu...neveni sada plijene svojim živim bojama..pa ću malo poslikati..
![]() |
|
![]() |
|
klematis je našao svoj prostor na velikom čempresu..
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Mamine rudbekije su nevjerojtne!!! Ne znaš koja je ljepša....
A i kod tebe se nanizalo raznoraznih ljepotica! Posebno me se dojmio dosjetljivi klematis.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga hvala ti što si me se sjetila sa onim prekrasnim tvojim-maminim rudbekijama, u tvom vrtu uvijek obilje novih slika i ideja ova mi se jako sviđa.
![]() i naravno ona slika predhodna, anđeoska truba ti je prekrasna, klematis i neveni o bože što nabrajati sve ti je lijepo.. ![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Smaili, hvala što ti se sviđa ideja...to je tak kad si na godišnjem i imaš vremena
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Jako zgodna ideja saditi cvijeće u tikvicu!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Mimi, krasno je kod tebe.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Otok, Dijana hvala što vam se sviđa...tikvice su velike pa zašto ih ne iskoristiti.. ujedno nešto malo drugačije...samo ne znam kako će reagirati na zalijevanje...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Niho
![]() |
|
![]() |
|
puno sam gledala vaših uradaka od papira i cementa pa sam i sama pokušala nešto uraditi, za početak košarica koja krasi stol na terasi...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Lijepo cvijeće ,lijepe ideje.....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |