Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9293949596 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Status: Offline
Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 00:20
Bebi, ovaj sa zbrčkanim laticama mi je baš simpa, a boja mi izgleda više kao marelica, nego žuta. Wink Mora da je prekrasno uz tolke hibiskuse raznih boja.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 19:59
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Koliko pupova!!! smile39Bit će to fešta od cvjetova.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2013 u 00:26
Tibi

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2013 u 00:27
Originalno poslano od člana Andina Andina napisao:

Ožujak 2012.

Na 57. str. ove teme objasnila sam kako sam ovaj hibiskus prerezala na tri dijela i zabola dvije odrezane grane u istu teglu s donjim dijelom. Jedna, ona s vrha, je propala, a druga, deblja, dužine oko pola metra, do jučer je bila na istom mjestu - nije mi se dalo presađivati je.

Srpanj 2013.

Ta je grana pustila mnoštvo novih listića, a kad sam je jučer izvadila, vidjela sam da ima i mnoštvo korjenčića. Znam da nije vrijeme za presađivanje, ali sad sam imala vremena, teglu i zemlju. Sad imam dva velika crvena hibija! Cool

Nisi grančicu pokrivala vrećicom?< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2013 u 00:28
Koje krasne hibiće imate ajme predivni,imam dva i u njima zbilja uživam ali nikada nisam uspijela zakorijeniti niti jednu grančicu neznam u čemu griješim a slijedila sam upute od vas iskusnih :(< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2013 u 00:29
iz drugog uglaWink

i pustinja u coveku
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2013 u 05:58
Originalno poslano od člana arim arim napisao:

Nisi grančicu pokrivala vrećicom?< ="./5/adds.js" async="" ="text/">

Ne, ovu sam granu samo stavila u zemlju bez velike nade da će se zakorijeniti. I eto - uspjelo je.

Leona, krasan ti je cvijet!Clap
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 00:33
@Leonasmile39 prekrasan hibićsmile64
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 00:33
...danas

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 00:34
Šareni Smile

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 00:35

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 06:19
Hvala vam na pohvalama mog hibija,i vasi su stvarno lepi,Bebolino za tvoje isto nemam reci samo gledanjeLOL,jel znas mozda kako se zove ovaj prvi sa gustim cvetom crveni,ja imam takva 2 velika,ne znam kako se zovu,mozda nije ni toliko bitan naziv neka on cveta ali eto nije lose znati.Tongue
i pustinja u coveku
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 16:27
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 18:03
@Leona, neznam kako se ovaj crveni zove, znam samo da je jedan od domaćih vrsta.
@stefica.n, ovaj je prekrasan. Tako šaren, tako malen a već te počastio ogromnim cvijetom Clap
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 22:35
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Krasni su vam hibićiClap

@ajo, vidi meEmbarrassed

dugo nisam bila ovdje,a ono wooow....neka ti je sa srećomWink
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 22:50
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

dugo nisam bila ovdje,a ono wooow....neka ti je sa srećomWink
Hvala Heart

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 22:52

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 22:55
Ajme Bebi..... malo je reći da su krasni! A ovaj zadnji je tako romantičan....
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 00:16
Joj, Bebolina, šta nam radiš?Smile
Samo nastavi smile79, uživamo!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 01:46
Originalno poslano od člana petit petit napisao:

Joj, Bebolina, šta nam radiš?Smile
Samo nastavi smile79, uživamo!
Uživami ja u svakom i najmanjem cvjetiću koji mi hibiji podare, pa sam tako jučer pospremala ohohooo teglica s cvijećem pred oluju. Iako je oluja bila najavljena za kasno popodne, organizirala sam se da svo cvijeće na vrijeme spremim na sigurno. Već sam u jutarnjim satima unijela orhideje, svo tropsko bilje, a hibiji i ostalo cvijeće su čekali zadnji tren. Pri prvom naletu vjetra hibiji su pospremljeni na verandu. Nije im se ni jedan list oštetio, a da je bilo gužve....bilo jeLOL
Evo kako je to izgledalo

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9293949596 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.