Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 237238239240241 251> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uživala sam u krasnim slikama , još uvijek slinim nad monardama, jooooj
![]() ![]() ja sam moje jučer totalno porezala i sad već imaju mlade za drugu sezonu, valjda budu zdrave.... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Nakon odmora za sječanje moje biljčice su me dočekaleu punom sjaju !! A neke su me i dobrano iznenadile !! ![]() Gailardijama suša ne smeta ! Uploaded with ImageShack.us ![]() Ali zato dalije cvjetaju travi Uploaded with ImageShack.us ![]() Ruže blistaju,neke manje neke više Uploaded with ImageShack.us ![]() Tikvićeva aloa, nakon tri godine procvjetala, ali zasađena u kamenjar Uploaded with ImageShack.us ![]() Niho bi rekla, pa ti imaš dva a ja ni jedan !! E, pa Niho, nakon posjeta Drenovi, sada imam tri !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Nakon lanjskog fijaska, moja duranta od Nine se ovog ljeta prestala duriti i bacila me na koljenja od oduševljenja !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Metar i pol visine čistog savršenstva !!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Iako sam bila oduševljena kišnim ljiljanom i sa dva cvijetića, ova druga cvatnja .....je .....kišni san!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Iako jučer olujni vjetar nije otkinuo ni jednu jedinu grančicu, ruselije su dobile novo mjesto.....i novi friz !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Heliotropium, vanilov grm, druga cvatnja nakon orezivanja ! Više nisu dva i istoj tegli, zaslužili su svaki svoju teglu !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Notokaktus magnifikus ![]() Ovaj kapitalac je stigao u moj vrt drito iz Drenove !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Iako je za mene, mali kaktus kraljica kaktusa, kralj sa ne vjenčićem nego krunom cvjetova, ovog puta je u mome dvorištu, ali zato je njezin prepun bebica !! |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Draga moja, vrtek te je stvarno lepo dočekal, sve je bujno koda kiša pada, a kišni ljiljan prednjači u ljepoti. Predivan je.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
vidjela sam prekrasno ispričanu priču o tvom odmoru za sjećanje i uvijek mi je drago vidjeti okupljanje cvjetnih prijatelja.
o tvom rascvalom vrtu nemam što reći jedino da je prekrasan. moram komentirati ove zadnje slike: slika divlje i raščupane ruselije me oborila a nova frizura ju je zarobila. tvoja slika sa kaktusima je za izložbu fotografija i tako nešto možeš samo ti smisliti draga moja vesela Free! ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
a da malo prisloniš i jaće zagrliš te kaktussssse.(šala)
sve je stvarno za čistu 5.najljepši su kišni ljiljan i duranta,ali o ukusu se ne raspravlja
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Znaš kako bi Niho rekla - ma ajde što se hvališ, sve sami picmoljci
![]() Vidim ja da su već svi bili na Drenovi a ja nikako da potrefim dan kad se ide....... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ha,ha,ja sam ovoga manjega jučer dolijela u moj vrt
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() oaded with ImageShack.us Draga tikić, pogledaj nas i vidjet ćeš da stalno mislimo na tebe !!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us I nakon trogodišnjeg druženja, narasla je moja-tvoja katalpa metar iznad moje glave !! ![]() Uploaded with ImageShack.us A paulovnija će je do sljedeće godine dostići s visinom, kako je krenula !! |
|
|
|
![]() |
|
Korjenko , da vidiš današnju sliku crvene monarde, nije kao prije ali ove vručine joj ne smetaju, još uvijek izazivaju divljenje ! A lišće je samo dobilo tamno zeleniju boju !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ukrasni duhan, ujutro i uveće otvara svoje nježne cvjetove, dok se preko dana za največih vručina cvjetovi zatvaraju !! Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Močvarci kasne samo danil dva !! Ali, trude se, a kako su lijepi kašnjenje ću im tolerirati ! |
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Kod tebe je pravi raj,ali me oduševljavaju tvoje ruselije još nisam vidjela tako bujne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovu pasifloru mi je kčer kupila prije ohoho godina, za prvu plaču ! Već sam zaboravila kakav cvijet je imala ! Uglavnom, od onda nije cvala, i nakon slušanja moje kuknjave i prijetnji, grana joj je prepuna cvjetnih pupova ! ![]() Uploaded with ImageShack.us Kad smo kod novosti, iz Drenove, od gospođe Biserke, kupila sam i hibiskus coconeus, konačno sam naletjela na njega ! A kako se od Mire nemože otići bez reznica, tegla je nabockana reznicama budleje, ! Moram pohvaliti gospođu Biserku, pitala me koje kaktuse najviše volim, a pošto su moja ljubav vjenčići na mamilariama, nadijelila me je punim šakama reznica svih vrsta mamilarija koje ima !! ![]() Uploaded with ImageShack.us A dobila sam na poklon i poveću reznicu baršunaste stapelije ! Ako je ovolika reznica, zamislite si kolika je mama ! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Nakon mnogo muka, žicanja i neuspješnog zakorjenjivanja, nakon 3 godine u moj vrt je ušla gospodična Timbuchina, moja Tinčica, kako joj od milja tepam već3 dana ! ![]() Uploaded with ImageShack.us A moram se pohvaliti Štefici, njezina ruelija mi je danas poklonila prvi pupoljak !! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 237238239240241 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |