Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 237238239240241 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 11:04
Uživala sam u krasnim slikama , još uvijek slinim nad monardama, jooooj  smile71

ja sam moje jučer totalno porezala i sad već imaju mlade za drugu sezonu, valjda budu zdrave....

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 23:31
smile56

Nakon odmora za sječanje moje biljčice su me dočekaleu punom sjaju !!  A neke su me i dobrano iznenadile !!

Gailardijama suša ne smeta !

Uploaded with ImageShack.us

Ali zato dalije cvjetaju  travi

Ruže  blistaju,neke manje neke više

Tikvićeva aloa, nakon tri godine procvjetala, ali zasađena u kamenjar

Niho bi rekla, pa ti imaš dva a ja ni jedan !!  E, pa Niho, nakon posjeta Drenovi, sada imam tri !!Wink

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 23:43

Nakon lanjskog fijaska, moja duranta od Nine se ovog ljeta prestala duriti i bacila me na koljenja od oduševljenja !!

Metar i pol visine čistog savršenstva !!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 23:47

Iako sam bila oduševljena kišnim ljiljanom i sa dva cvijetića, ova druga cvatnja .....je .....kišni san!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 23:54

Iako jučer olujni vjetar nije otkinuo ni jednu jedinu grančicu, ruselije su dobile novo mjesto.....i novi friz !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 00:02

Heliotropium, vanilov grm, druga cvatnja nakon orezivanja !  Više nisu dva i istoj tegli, zaslužili su svaki svoju teglu !!

Notokaktus magnifikus Cool

Ovaj kapitalac je stigao u moj vrt drito iz Drenove !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 00:20

Iako je za mene, mali kaktus kraljica kaktusa, kralj sa ne vjenčićem nego krunom cvjetova, ovog puta je u mome dvorištu, ali zato je njezin prepun bebica !!

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 00:29
Draga moja, vrtek te je stvarno lepo dočekal, sve je bujno koda kiša pada, a kišni ljiljan prednjači u ljepoti. Predivan je.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 07:57
vidjela sam prekrasno ispričanu priču o tvom odmoru za sjećanje i uvijek mi je drago vidjeti okupljanje cvjetnih prijatelja.
o tvom rascvalom vrtu nemam što reći jedino da je prekrasan.
moram komentirati ove zadnje slike:
slika divlje i raščupane ruselije me oborila a nova frizura ju je zarobila.
tvoja slika sa kaktusima je za izložbu fotografija i tako nešto možeš samo ti smisliti draga moja vesela Free!
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 12:33
a da malo prisloniš i jaće zagrliš te kaktussssse.(šala)
sve je stvarno za čistu 5.najljepši su kišni ljiljan i duranta,ali o ukusu se ne raspravlja
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 13:39
Znaš kako bi Niho rekla - ma ajde što se hvališ, sve sami picmoljci Wink

Vidim ja da su već svi bili na Drenovi a ja nikako da potrefim dan kad se ide.......

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 21:02
e stvarno si.......hm !

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 21:28
Ha,ha,ja sam ovoga manjega jučer dolijela u moj vrtTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:59

oaded with ImageShack.us

Draga tikić, pogledaj nas i vidjet ćeš da stalno mislimo na tebe !!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 23:05

I nakon trogodišnjeg druženja, narasla je moja-tvoja katalpa metar iznad moje glave !!

A paulovnija će je do sljedeće godine dostići s visinom, kako je krenula  !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 23:10
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Uživala sam u krasnim slikama , još uvijek slinim nad monardama, jooooj  smile71

ja sam moje jučer totalno porezala i sad već imaju mlade za drugu sezonu, valjda budu zdrave....

Korjenko , da vidiš današnju sliku crvene monarde, nije kao prije ali ove vručine joj ne smetaju, još uvijek izazivaju divljenje !  A lišće je samo dobilo tamno zeleniju boju !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 23:22

Ukrasni duhan, ujutro i uveće otvara svoje nježne cvjetove, dok se preko dana za največih vručina cvjetovi zatvaraju !!

Močvarci kasne samo danil dva !! Ali, trude se, a kako su lijepi kašnjenje ću im tolerirati !

Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 23:26
Kod tebe je pravi raj,ali me oduševljavaju tvoje ruselije još nisam vidjela tako bujneSmile šta im radiš???smile128
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 23:40

Ovu pasifloru mi je kčer kupila prije ohoho godina, za prvu plaču !  Već sam zaboravila kakav cvijet je imala ! Uglavnom, od onda nije cvala, i nakon slušanja moje kuknjave i prijetnji, grana joj je prepuna cvjetnih pupova !

Kad smo kod novosti, iz Drenove, od gospođe Biserke, kupila sam i hibiskus coconeus, konačno sam naletjela na njega !  A kako se od Mire nemože otići bez reznica, tegla je nabockana  reznicama budleje,  ! Moram pohvaliti gospođu Biserku, pitala me koje kaktuse najviše volim, a pošto su moja ljubav vjenčići na mamilariama, nadijelila me je punim šakama reznica svih vrsta mamilarija koje ima !! 

A dobila sam na poklon i poveću reznicu baršunaste stapelije ! Ako je ovolika reznica, zamislite si kolika je mama !

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 23:47

Nakon mnogo muka, žicanja i neuspješnog zakorjenjivanja, nakon 3 godine u moj vrt  je ušla gospodična Timbuchina, moja Tinčica, kako joj od milja tepam već3 dana !

A moram se pohvaliti Štefici, njezina ruelija mi je danas poklonila prvi pupoljak !!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 237238239240241 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.