Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 180181182183184 312> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Milice, s obzirom da ti ne možeš jop rasiti vrt ti izgleda prekrasno, vidiš Bog nam dopušta da imamo povjerenje i u druge da će dobro napraviti ono što mi savršeno radimo, pohvale za tvog muža što ti pomaže. Hortenzija bijela se i meni jako sviđa, hibiskusi su ti lijepi, a prizor s vezova je pravi Slavonski, kako samo gizdavo izgleda.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Draga Milice,BRAVO za tvog muža,uz dobru volju sve se lijepo napravi. Slakovi su predivni!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Smail,
![]() LeoNata, ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Milice draga, drago mi je da si bolje i da su se svi ukućani uključili da ti pomognu oko cvijeća, lijepo od njih. Velika
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
MiraK,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Aaaaa, em je skroman!
![]() ![]() ![]() |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
LeoNata,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jutros me pozdravio ovaj cvijetić.... Nitko sretniji od mene.......
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Milice,bas mi je drago sto je makar negde nikao prkos jer si ga toliko zelela,ovaj hibi bastenski je prelep dve boje ma to je super....a zuti jednodnevni
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pregledala sam sve zaostatke i oduševila se.Najprije Robinia hispida,pa hibiskusi,posebno žuti,pa Clematis....ma sve.Kao što je netko napisao,kao da kod tebe nije suša,sve je lijepo zeleno.
![]() |
|
![]() |
|
Leona,
![]() Camellia, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasni, popodne trčim u kaufland nadam se da će ih biti i u Brodu
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Nisu najavili u posljednjem letku pa sam se baš ugodno iznenadila......
|
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ali nije isključena ni lagerstroemija
onaj tvoj hibi .vidjela sam ga kod jedne žene.mladi cvijetovi su crveno-roza,a čim su stariji poplave.tako na jednoj biljci imaš i jedne i druge.vjerojatno je i tvoj takav
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
eto moram se oglasiti još jedan put.
postaješ žena od hibiskusa.ulov ti je fantastičan i jeftin.koliko samo truda treba da narastu.sad neka ti iskopaju dublju rupu,naliju vode i s njima u zemlju i imaš velike odrasle grmove..
moram ti priznati da je i meni jučer pobjegao jedan žuti cvijet hibiskusa.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Ajama, hvala ti na posjeti i na korisnoj informaciji. Na toj reznici hibiskusa je procvjetao samo taj jedan cvijet, to je mala reznica oko 20 cm. Poslije je cvijet poplavio i sada se polako suši a već je trajao nekoliko dana roza a onda plav. Ako provjeta još koji vidjet ću kako će biti.
Hibiskusi posađeni jer danas je bio dan cvijeta po mjesečevom kalendaru. Imaju dosta pupova, nadam se da će se primiti a moje je da ih sada samo polijevam i prihranjujem ( s malom kanticom )...... |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Niho,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Jako lijepo,a hibiće si super povoljno kupila.Na godinu ti budu pravi grmovi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 180181182183184 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |