Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 238239240241242 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaca, ne radim ništa drugo što ne radite i svi ostali: sunce, voda, ponekad prihrana, ali svako malo dodajem u teglu svježi humus, a moje ruselije su trogodišnjakinje !! Što ih čini još posebnijim, jer koliko vode popiju ljeti, pošto su u zimskom vrtu preko zime, isto toliko vode im treba i zimi ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Free imam i ja jednu trogodišnjakinju,ali nije tvojima ni do koljena
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ponovo sam prošetala tvojim predivnim vrtom, ali ovog puta da se i javim....
Kad god dođem na ove stranice znam da ću vidjeti svašta lijepoga ![]() ![]() Lijepe pozdrave ostavljam prekrasnom vrtu i nasmijanoj gazdarici!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Iako je prepun cvjetova, nebih mogla reči da je u punom cvatu, nadam se da će biti još više cvjetova istovremeno otvoreno ! ![]() Uploaded with ImageShack.us Crveni (iako na slici ne izgleda crveni nego rozi) ima malo manje cvjetova, ali ih je više od 5 ! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Lanjske "Glikice" su se poduplale veličinom od lani !! Kameno srce neću komentirati ! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Glicinija me je lijepo uznenadila, htjela sam porezati mlade preduge grane i tek kad sam se popela na ljestve vidjela sam da je nakičena, pup do pupa , sada je prekrasna !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Asarina me iznenadila, ujesen je tegla ostala vani ispod metar snijega, u početkom ljeta iz samorasijanog sjemenja opet napunila ogradicu !! I sada je već skoro prerasla visinom a cvatnja je tek počela, ovo su prvi cvjetići ! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Zbog ovakvih prekrasnih cvjetova poželim da sam pčelica i da se spustim na samo središte cvijeta moje omiljene boje ! ![]() Uploaded with ImageShack.us Penjalica lijepo popunjena ! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Jutarnje sunce i poslijepodnevna sjena ovim prijateljicama starog ogromnog panja baš gode ! Banana se fino obojila !! |
|
|
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us u vašim vrtovima je ovaj crveni slakić predivan, visok, cvjetan !! Moram vam pokazati svojega: od vrečice sjemenja niknule semo 2 biljčice, jednu pojeli puževi a drugu preselila u teglicu i spasila je ! Moja nagrada za ovo djelo: preslatki crveni cvjetić na mini mini biljčici prekrasnih filigranskih listića ! Biljčica je VISOKA 8 cm !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Bijelom i rozom oleandru pridružuje se sljedeće godine i crveni (reznice uzete sa otpada) a za žuti se još moram izboriti za reznice !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Iako su stare trandeskantije odavno ocvale i već su porezane, mlade biljčice koje su samorasijane, upravo počinju cvatnju !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Mislim da bi čika Janko bio zadovoljan mojom brigom oko njegovog miljenika: u 2,5 mjeseca narastao je punih 6 cm !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Kad smo kod moje brige o biljčicama, ljudi prepoznaju moj trud i kada se više ne žele gnjaviti biljčicama koje nisu ono kaj su očekivali, završe one lijepo kod mene !! Kao ovaj jasmin nudoflorum, pa jedna strelicija i čuvarkuće sa kompostišta, pa dvije orhideje sa istog mjesta !! Kako je krenulo, moram smisliti kamo ću ih sve pred zimu ušuškati !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ove dvije bebice pokazujem da ih vidi Camelia, a i bušin se prekrasno drži !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Svako malo baci novi cvijetić, al mi po ovim vručinama njegovo peglanje ne pada na pamet !! |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ovaj put sam više se zagledala u tvoje kamenje (dobrano si osiromašila obalu ![]() Asarina ti je za pet, ukratko, cijeli vrt ti je za peticu, pun raznolikosti.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
jako lijepe biljkice,a posebno mi se sviđaju lojtrice.tko je bio majstor?
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kako tvoje cvijeće dobro izgleda!!!Sad sam sigurna kome ću dati one biljke koje kod mene nikako ne napreduju.Vjeruj mi ,ima ih dosta.Drago mi je da bušin krenuo jer i moj nije bio nikad ljepši.Oduševila me stapelia i ona dva kaktusa.Došli su u prave ruke.
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Proštala sam jutros tiho tvojim vrtom i uživala u svakom njegovom cvijetku i detalju!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Rado ti dođem u vrtek cvjetni, moja draga Free!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Free močvarci su ti prekrasni, moji su već pri samom kraju cvijetne cezone. Duranta ti je za past u nesvijest!!! Ja nisam takve sreće, očito da me ne voli, jer niti jedna reznica mi nije pošla, pa čak ni ona ožiljena koju si mi donijela
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Iskreno se nadam, da će nevrijeme koje najavljuju zaobići tvoj prekrasni vrt! |
|
![]() |
|
Tikvić, tvj PS iz tvojih usta u božje uši !!! I ja se molim za to i samo se molim, jer još ni jedna teglica nije sklonjena !! Nemogu reči jednoj, ti si mi važna a onih 5 pored nje nisu važne !! Svaka biljka u vrtu mi je važna jer me povezuje sa dragom osobom od koje sam je dobila! Pa se molim za milost mome vrteku ! Bojim se kad zapuše i zatutnji da će sve same letjeti unutra !!! Nadam se da će biljčice biti zaklonjene jer je moje dvorište s južne strane kuće a i natkriljuju ga visoki borovi, koji su prva linija fronte, pa će oni biti najviše na udaru! A za durantu, ne brini, prva zakorjenjena veća ide sljedeće proljeće u koferu k tebi !!
![]() Anaida, posebno mi je drago vidjeti te u mome vrtu !!! U vrijeme kad si pisala post, mislila sam na tebe ! ![]() Dijana, drago mi je za jutarnju posjetu mome vrteku, i meni je to najdraži dio dana, a prva jutarnja kava u vrtu, najdraža ! ![]() Ajama,drago mi je kaj ti se sviđaju lojtrice ! Nekaj sam napravila sama, nekaj donesla s odraslom biljkom a dosta se materijala sakupi kad susjedi "čiste" spremišta !! Samo malo kreativnosti i kad vide kaj sam napravila od otpada, svi vele, šteta, to sam mogla i ja !! ![]() Carol, opustošena obala-obogačeno dvorište ! S mora, samo je zbilja pokoji kamenčić prenešen, veliko kamenje sam kupila odavno, kada se i kamenje moglo jeftino kupiti, a ovo srednje veličine je kupljeno u kamenolomu u Zagorju prije 20 godina !! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Evo, ova kamenčina, košta 790 kuna i već mjesecima leži u rasadniku "Iva" !! Čak mi babi ludoj kao ja ne bi palo na pamet kupiti ga, al već će naići netko luđi !! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 238239240241242 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |