Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MIMI 45-moja oaza mira
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

MIMI 45-moja oaza mira

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 34>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 00:37
Ne mogu nista izostaviti ! Sve sto sam vijela odusevilo me je !
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 11:23
Free hvala ti na lijepim riječima ...volim to uživam u tome ..a mislim da u zadnje vrijeme liječim živce tako što se zaokupiram novim izradamaWink
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 20:36
Krasno si uredila vrt, a tvoji novi uradci su jako lijepi
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 08:11
Originalno poslano od člana mimi46 mimi46 napisao:

... gospar kod nas na kontinentu

prelijepo je kod tebe ali gospar je moj faforitsmile79
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 13:02
Fany, stigao je čak iz Dubrovnika
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 23:26
uvijek nešta novo izmislišTongue pa ti si prava umjetnicaThumbs Up
..porezala sam cijeli Aichrison, kad ćeš doć po njega (pelcere)
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 23:42
predivan ti je vrt,tako divnih detalja imaš,a ismena je zaista lijepa,stazice su me oduševile,uživala sam u šetnji
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 09:28
Mari šta ćeš kad ja sebe moram zaposliti da bi funkcionirala,budući su mi oduzeli pola radnog vremena...Wink..javim se

Sarajka hvala što dođeš tako izdalekaSmile...m.m je iz tog kraja...čak sam i bila u Sarajevu,bilo je lijepo ali davno...valjalo bi ponoviti
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 10:06
Draga mimi, prekrasne ideje sa posudama i betonskom cijevi, čuvarkuće su baš stvorene za ovakve izume.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 14:47
Draga mimi, neznam što bi izdvojila jedno ljepše od drugog, a ona cijev sa čuvarkućama je odlična, mene je posječala na neki dvorac dok je bila prazna.  Sve je jako lijepo i izgleda odlično. smile79
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 10:39
Smail, Karli drago mi je da vam se sviđa pogotovo što ovakve ideje meni dođu odjednom i ako to ne realiziram odmah poslije se ohladim pa se uhvatim nečeg drugog. Trenutno nisam u mogućnosti  kupovati nove sadnice (a poneke su preskupe) pa sam probudila svoj stvaralački duh i ovakvim detaljima upotpunjujem svoj vrt. Uživam u tome, i hvala svima koji su sa mnom.

Kod nas je  jutros počelo sa kišom i omelo me u vanjskim radovima...zato sam malo sa vama a onda kuhanje i čišćenje kućesmile43ali i to se mora. Za ovaj tmurni dan jedna vesela slikica

Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2013 u 19:22
..tako je tmurno i kišovito danas...mislim daje već jesen na vratima...

malo sam dotjerivala kamenjar...malo promjena

Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2013 u 19:44
Mari, vidi je kako neumorno cvate cijelo ljeto...stavila sam ti grančicu da se ukorijeni...

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2013 u 19:48
super ti je kalanhoaThumbs Up
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2013 u 19:49
Draga mimi nemoj biti tužna što para kiša, i jesen je jako lijepa, ja sam u subotu cijeli dan bila vesela zbog kiše, danas sve već bolje izgleda u vrtu jer se malo osvježilo zbog zahlađenja, a tvoja uređenja su sva tako gobra pa tako i kamenjara.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2013 u 19:49

Vjerovatno se jesen približava ali događanja u tvom vrt po sumornom danu su smile120

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2013 u 20:11
Mari,Smail, Aralija smile78...nisam tužna zbog kiše znam da je treba i malo odmora od zalijevanja... ali tako je zahladilo kod nas a ja sam se taman zalaufala u izradi tegli... a sad se sporo suše
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2013 u 21:29
Sve je lijepo,a ova ideja mi je odlična,mogla bi ti ukrastiWink
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2013 u 21:50
Jaca kradi slobodno ideje samo nemoj cvijeće...jer njega nikad dosta smile79
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2013 u 08:05
prošetala ponovo tvojim vrtom prelijepo kao i uvjek i cvijeće a i ideje  za uređenje vrtasmile55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.