Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 41> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cvijece ti je sve odreda prekrasno, baš kao da se prelistava časopis
najljepše uređenih vrtova Europe a možda i svijeta sa svim okruženjem
oko tebe sve si predivno uklopila.
Ovo rece Smail,a ja potvrdjujem ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Nebi vjerovala , setala sam ti ja opet , skroz od prve pa do zadnje stranice ! Nemam sto drugo reci nego da je kod vas , tebe i Anabistrice meni najljepse !
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Drage moje, gute Fee, ajama, hvala vam na posjeti.
Neki dan sam krenula sa stavljanje slicica, ali mi je na pola puta sve palo u vodu pa sam odustala. Budem probala sutra. gute Fee, osjecaj se ko doma, a nije ti ni daleko Draga Leona
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ljeto je vec skoro proslo, izmjenjivao se izgled vrta, pa evo stavljam par slicica iz lipnja i srpnja
Kameleon Liriope muscari lopoč i vodena salata koja bas ne izgleda reprezentativno u jezercu je i Lobelia Cardinalis rascvjetala se i Oenothera Speciosa "Rosea", dobivena od jedne drage cvjetne prijateljice Echinacee |
|
|
![]() |
|
Betty, obzirom na sušu koja i tu vlada, prizori više ni izdaleka nisu ovakvi, ali ipak još uvijek dovoljno zelenila za odmoriti okice. Hvala ti na posjeti
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Prelijepa kombinacija ljiljana i stolisnika u žuto/narandžasto/crvanoj kombinaciji.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Carol vrt ti je tako nestvaro lijep i bajkovit, da se poželim izgubiti u njemu i bar na trenutak, daleko od ne baš tako lijepe svakodnevnice,uživat u njegovom miru i tišini.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Evo već je na desktopu......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...koka, ovo ti je čarobno
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
makk, ![]() tikvić, hvala ti. Sto se tice mira i tisine, stvarno bi se nauzivala Leona, hvala ti ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Predivno ! Da nisam taj bregek vidla svojim ocima pomislila bih da sanjam !
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
svima nam treba malo mira i tišine.blago tebi carol,a ti vrijeme provodiš na tako lijepom bregu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Krasan je bio lipanj kod tebe!
![]() ![]() Eh, ljeto još nije ni prošlo, a mene već hvata nostalgija..... ostaje nam još malo, nadam se lijepe jeseni i onda dolazi zločesta zima.... Čini li se to meni, ili nam dani nekako prebrzo prolaze?
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Carol draga,već sam zaboravila kako tvoji bregi izgledaju.Lijepo od tebe što si me podsjetila i tek sad vidim kako mi nedostaje onaj miris cvijeća i svježina šume.Kao i uvijek prekrasno,lijepo i ljetno šareno.
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ne želim ponavljati predhodne postove , sve je rečeno i daljnje riječi bile bi suvišne,zato samo uživam u ljepoti koju si podjelila s nama
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Gute Fee, jako mi je drago kad navratis na nas breg,
ajama, ![]() dadinica, zajedno sa tobom sam nostalgicarka. Pogotovo kad pogledam kolko su vec kraci dani. Samo neka nam jesen bude cim toplija i duga. Camellia, ima nacina da se potsjetis kak je tu, sjedni u ![]() aralija, hvala tebi i drago mi je da si uzivala |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |