Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 131> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajmana vrtni me nikada nisu oduševljavali ali zasaditi ću ga pa vidimo možda promijenim mišljenje.
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
arim ako je i vrtni i oni imaju svoju ljepotu.ja baš planiram posaditi vrtne hibije na ulicu i praviti stablašice
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Lela prekrasi su beš šteta što prođe njihova ljepota za jedan dan.< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Koji peh prije dva dana sva sretna i vesela vratim se iz grada noseći jedan novo hibić i tek danas skontam da je vrtni.< ="./5/adds.js" async="" ="text/"> |
|
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
ne jedna jedina je unutra, tak je kupljen. imam i nesto hormona za drvenaste reznice, ma taj dio mi nije problem, samo da on hoce rasti bez podloge :)
tnx draga!!!
![]() |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Oni rastu na svom korijenu! Lako ćes ga razmnoziti reznicama pod vrecicom, ako imas hormon za ukorjenjivanje to bolje! Dali je jedna biljka u posudi ili tri? Najvaznije je da nema utjecaja hormona po njemu, ali kako kod tebe raste kao vrba, te brige vise nemas ! ;)
|
|
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
tnx lela, taj zuti je lud ko siba, zadnjih mjesec dana ama bas svaki dan se otvaralo barem 4-5 cvjetova :D
za sijance, tnx za info, presadila sam jucer ta dva u 7 l posude (na slici su u 3 l), budem i ostale uskoro. ma ja bi samo da procvatu, kakvi god da bili :) jos jedno pitanje, jesu ovi genericki zuti kalemljeni ili rastu na svom korijenu? ne vidi se na njemu a zanima me, stavila bi reznice oziljavat al ne znam hoce li se kilavit. inace biljka je iz mbm-a, nizozemac valjda.
|
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
A sto se sijanaca tice, ja imam par koji su stari tri godine, pa i dvogodisnjaka i ovogodisnjaka.... jedna uzgaivacica mi je savjetovala da se dobro o njima brinem, ali da se puno nenadam... Ovako; Jedan dio njih nece ni nakon godina procvijetati,,, cesto imaju deformacije pa nisu za daljni uzgoj,, uglavnom njihova procijena glasi, od 100 jedan je necemu vrijedan... ali ti ljudi uzgajaju i registriraju, pa im je potrebno uvijek nesto ekstravagantno! Samo imaj strpljenja sa njima, kod mene samo jedan dvogodisnjak ima pup! Ali kakav god da bude meni ce biti poseban! A sigurna sam i tebi!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Prekrasni hibiji! Vidi se kod svih koliko im godi pad temperatura
![]() Wolfsbane, inace se kaze hibiji nisu za izlozbu, jer su slabiji sa cvatnjom.. ali ovaj tvoj bi prkosio svima na svakoj izlozbi i to iz dana u dan! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ovo su dva ovogodisnja sijanca, ima ih jos 5, ugl osim dva svi su otprilike ove velicine. ima netko ideju kad ce ta cuda cvjetati?
![]() |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
milica7, natalija...
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
hibiji su vam prekrasni
![]() mene je danas oborio cvijet koji se otvorio na biljci koju sam dobila još jesenas i razmišljala da je proslijedim dalje (tada nije imao cvijet) taman sam starom bila proslijedila svoja 2 paćenika koje sam imala par godina i koji unatoč cvjetanju nikad nisu izgledali kako sam mislila da trebaju, a sad mislim da znam i zašto - cijelo ljeto bi ih držala na balkonu, na suncu ovog sam nedavno spustila iza kuće, na sjevernu stranu gdje ima malo sunca izjutra, svi pupoljci koje je do tada formirao, samo bi mu otpali, sad su se napokon otvorila 2 cvijeta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@milica09, krasni su ti hibići
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@moon
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica09 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 23 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 57 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Moon ne sumnjam ni u tebe,samo treba cekati
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Wolsfane,Dado,Lela,Bebolino.....
![]() ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |