Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 83> |
Korisnik | |
DENISVŽ ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Rujan 2013 Lokacija: varaždin Status: Offline Bodovi: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Medo bravo za jezero |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kolko se vidi, kitchma je odlično...drago mi je da i konačno poslikao novosti!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Bravo Medo, ti si stvarno bio vrijedan, a rezultati su odlični ![]() Samo ipak nemoj pretjerivati - čuvaj kičmardu ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Medo što si ti sve napravio!!!!Jezero ti je prekrasno i vjerujem da će kad poraste sve bilje biti još ljepše.Mostić ti ja za peticu.Što se tiče površina koje će biti sve manje za košnju,a više cvjetne,moram priznati da se i ja toga držim.Samo da te upozorim,imat ćeš više za plijeviti.
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Hvala svima na posjeti i pohvalama.
Carol, za Đurđu uvijek ima mjesta kod mene. Ove je godine otišla baš kad je jezero počelo poprimat pravi izgled pa se nadam da će dogodine imat više posla tu. Ajama, nadam se da ćeš pronaći nekoga tko će je sagraditi. Čista je uživancija gledati kad se napravi ovak nešto i sakriju zidovi :) Evo kak je itgledala prije par tjedana. Sad je bosiljak malo smanjen, ali u svakom slučaju fino napreduje... ![]() Jezero se malo obogatilo raznim biljem pa je prije par tjedana izgledalo ovako ![]() Carol, mostogradnja je gotova i mogu reć da sam zadovoljan, s obzirom da sam sve napravil napamet s materijalom koji sam imal u šupi ![]() da se ubaci malo kontrasta u ovo crvenilo, niknula i kućica za ptice. Mislim da će trebat neko vrijeme da se one tu nasele jer je na otvorenom, ali mislim da će doselit nakon što je bambusi malo sakriju od pogleda... ![]() niknula je na mjestu hrpe zemlje i šodera i nova cvjetna gredica. Plan da se ima što manje kosit podvorištu se polako ostvaruje :) ![]() Eto, toliko od mene za sada. Ova kiša mi ne dozvoljava da slikam još novih sika, ali barem mi je dala malo vremena da se prihvatim foruma... Lijepo pozdravljam sve drage ljude i nadam se da se skoro vidimo |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zgodno si napravio žardinjeru
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
medo stvarno ćeš imati krasno jezero.meni se dopada i ona dvoslojna žardinjera.jako bi bilo dobro kopirati te.samo ako nađem tko će
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Jezerce je za čistu desetku!!!!!!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Kod tebe i nejde bez mostogradnje, jer jezero je poveliko. Valda bude u njemu kaj i za Đurđu.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Hvala svima na posjeti i pohvalama uz ispriku što sam ovdje jako rijetko... Posla je preko glave pa samo preko mobitela malo škicam po etu, ali mi iz nekog razloga ne želi dopustit logiranje od kad je novi forum.
Andina, folija je spojena na jednom dijelu, ali tu ću je kamuflirat mostićem do otoka. Nije bila baš jeftina, ali kaj je tu je... Sad nemam nešto novijih slika, ali stavit ću za par dana sigurno, samo da dovršim taj mostić... Trenutno je u jezeru oko 18 vrsta bilja, što kupljenih, što dobivenih ili uzetih iz prirode, a ne oskudijeva niti životinjicama. Najdraže mi je od svega to što osigurava vodu pticama koje u ovim sušnim danima nemaju što piti. Tako sam uspiio nabrojati 10ak vrsta koje se dolaze gostiti kukcima i vodom. |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Jos jedan put sam si sve pogledala ali ovo jezerce ! Ono bude stvarno nesto posebno !
Da znas samo kako ti zavidim ! Ja cu te pokusati oponasati i napraviti to u "MINI" ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Neću te pitati koliko je koštala, ali mi, molim te, reci gdje si nabavio tako ooooogromnu foliju? Je li u jednom dijelu ili si je lijepio? Čini se da ćeš imati najljepše jezero na forumu.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Žardinjera uz ulazna vrata je doista lijepa. Pa kad se razbuja sve što si posadio.... divota jedna.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Jezero je počelo poprimati konačan izgled. Voda se polako puni, a život budi. Trenutno u njemu: Bijeli, crveni i žuti lopoč, rogoz, močvarna menta, šaš, plutajuće loptice (nemrem se setit kak se zovu), močvarna trava, močvarni ljiljan. od životinja tu su: bijeli vodenjak, piajvice, močvarni puž, vodenbube, žabe/punoglavci i mnoštvo ptica (lastavice, vrapci, svrake, pastirice...) koje svakodnevno dolaze pit vodu i lovit kukce
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti i pohvalama :). TB naravno da bum javil, samo kaj je sad tek sve krenulo pa nema baš puno... Gute je to je taj. Ja sam ga jeo i prije mraza i nije niš lošiji :)
|
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I ja ti budem rekla , sve je divno , sve je super , sve je pet ! A reci molim te , kovrcavi kelj , da li je to ono kaj u Njemackoj zoveju Gruenkohl i prije nego se bere mora dozivjeti najmanje prvi mraz a kuha se u velikom loncu sa kobasicama , spekom i kaslerom a servira se sa cukerkrompiricima ?
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
A zato nije bilo sličica!!!!Bravo Medo,ti pravi vrtlar.Najprije da te pohvalim ta plastenik i presadnice pa za jezero i lopoče i najljepše na kraju,ove prekrasne žardinjere.Dajem ti čistu peticu.
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
pa lijepo ti to sve napreduje.Kad budeš imao povrče za prodati imaš kod mens 3 kupca.
Jedino sam svepregledala i nisam vidjela nikakvog malo medića u vrtu, možda si ga skrio.- |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
odlično izgleda !!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |