Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 151> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Monstera, stiglo je!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Uživaj draga !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Konačno da je stiglo, kao da je na kraj svijeta.....Dobro da je ipak stiglo.... Nadam se da će biti uspješna sadnja.....Sretno s uzgojem....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
dadinice,hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Tek sitnica draga, tek sitnica!
![]() Drago mi je da je stiglo!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Natalija draga , kad sam vec izgubila nadu onda je stiglo : jucer oko pola 12 o podne !
Svu svoju ljutnju sam istresla na postara , njemu je bilo neugodno i tvrdi da nasa mala seoska (gradska ![]() Hvala ti od ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga moja Kamelia, nakon puta preko 7 brda i dolina paket je konačno stigao do mene!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Milice znala sam kao i uvjek da ćeš me lijepo razveseliti...... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Maris draga,
![]() ![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
@ SlavujVk
Draga Slavujcica paketic je danas stigao ! Puno puno hvala ! (Pisem ti na PP !) ![]() |
|
![]() |
|
Draga moja Smail Hvala ti puno, puno !
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Smajlić ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
draga mons.stiglo pismo i u njemu ajme cijelo čudo sjemenkica
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Ajči ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tačkaćica, Hvala ti puno, puno !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
tačkalice i od mene puno hvala
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Anabistrica, Carol, curke Hvala vam na svemu ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
huskybucka, češnjak je stigao, jako je lijep i jedva čekam da ga posadim...hvala na bonusu!
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Nema na cemu desert rose
![]() Zelim ti srecu s uzgojem, da cesnjak na godinu bude bas kakav treba biti: zdrav, krupan, socan i brkati ![]() I stojim na raspolaganju, ako zatreba kakav savjet ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |