MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 34> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne mogu nista izostaviti ! Sve sto sam vijela odusevilo me je !
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Free hvala ti na lijepim riječima ...volim to uživam u tome ..a mislim da u zadnje vrijeme liječim živce tako što se zaokupiram novim izradama
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno si uredila vrt, a tvoji novi uradci su jako lijepi
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Fany, stigao je čak iz Dubrovnika
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
uvijek nešta novo izmisliš
![]() ![]() ..porezala sam cijeli Aichrison, kad ćeš doć po njega (pelcere) |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
predivan ti je vrt,tako divnih detalja imaš,a ismena je zaista lijepa,stazice su me oduševile,uživala sam u šetnji
|
|
![]() |
|
Mari šta ćeš kad ja sebe moram zaposliti da bi funkcionirala,budući su mi oduzeli pola radnog vremena...
![]() Sarajka hvala što dođeš tako izdaleka
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga mimi, prekrasne ideje sa posudama i betonskom cijevi, čuvarkuće su baš stvorene za ovakve izume.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Draga mimi, neznam što bi izdvojila jedno ljepše od drugog, a ona cijev sa čuvarkućama je odlična, mene je posječala na neki dvorac dok je bila prazna. Sve je jako lijepo i izgleda odlično.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Smail, Karli drago mi je da vam se sviđa pogotovo što ovakve ideje meni dođu odjednom i ako to ne realiziram odmah poslije se ohladim pa se uhvatim nečeg drugog. Trenutno nisam u mogućnosti kupovati nove sadnice (a poneke su preskupe) pa sam probudila svoj stvaralački duh i ovakvim detaljima upotpunjujem svoj vrt. Uživam u tome, i hvala svima koji su sa mnom.
Kod nas je jutros počelo sa kišom i omelo me u vanjskim radovima...zato sam malo sa vama a onda kuhanje i čišćenje kuće ![]() ![]() |
|
![]() |
|
..tako je tmurno i kišovito danas...mislim daje već jesen na vratima...
![]() ![]() ![]() malo sam dotjerivala kamenjar...malo promjena ![]() |
|
![]() |
|
Mari, vidi je kako neumorno cvate cijelo ljeto...stavila sam ti grančicu da se ukorijeni...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
super ti je kalanhoa
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga mimi nemoj biti tužna što para kiša, i jesen je jako lijepa, ja sam u subotu cijeli dan bila vesela zbog kiše, danas sve već bolje izgleda u vrtu jer se malo osvježilo zbog zahlađenja, a tvoja uređenja su sva tako gobra pa tako i kamenjara.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Vjerovatno se jesen približava ali događanja u tvom vrt po sumornom danu su |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Mari,Smail, Aralija
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Sve je lijepo,a ova ideja mi je odlična,mogla bi ti ukrasti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jaca kradi slobodno ideje samo nemoj cvijeće...jer njega nikad dosta
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prošetala ponovo tvojim vrtom prelijepo kao i uvjek i cvijeće a i ideje za uređenje vrta
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |