vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 31> |
Korisnik | |
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...batati, jesu li to oni isti koje sadimo u vrtu zbog gomolja za jesti..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Evo mene opet u posjeti! Ugodno je u kući i izvan nje... stepenice su mi posebno zanimljive...
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
mimi46 ovo su ukrasni batati
![]() desert rose - hvala puno na posjeti i drago mi je da ti se svida
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Krasna kolekcija sukulenata
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Prelijepo i elegantno!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kad prošetam tvojim vrtom , samo uzdišem - od ljepote, krasne slike
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
A ja sam mislila da si nam sve pokazala kad ono, ti opet nečim iznenadiš! Čuvarkuća, krasula...
![]() |
|
![]() |
|
leo nata -hvala draga
![]() moon - hvala puno opet ![]() desert rose - ima jos toga ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
|
|
![]() |
|
fany54, hvala draga
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Klaudija, nove sličice su prekrasne kao i uvijek, kada vidim tvoje sukulente dobijem želju da i sama krenem u nabavku, predivni su. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
smail , hvala draga na uvijek lijepim rijecima
![]() ja se sve ove godine borim da posadim zelenila, surfinija na ovim zapadnim balkonima ali mislim da cu ostati vjerna sukulentima(kojih imam jos par koje nisam stavila u kolaz i jednu vecu krasulu)
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Egzotično i lijepo kod tebe kao i uvijek. Uživam kada navratim |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Sad si me osvojila i prekrasnom kolekcijom sukulenata,vidim da se ovisnost polako širi forumom.Bugica je divna,a slika još ljepša.
![]() |
|
![]() |
|
mirak - hvala kad si navratila I drago mi je da ti se svida
![]() camellia - hvala puno na lijepim rjecima I sretna sam da ti se svida kod mene
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga moja kod tebe je sve lijepo vani i unutra, a znaš da mene posebno oduševljavaju sukulenti pa pvaj put
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
aralija - hvala puno, drago mi je da ti se dopala moja skromna kolekcija sukulenata
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |