Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 131> |
Korisnik | |
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Sta reci nego
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
ovaj sa tamnijim centrom, ufff :D
|
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo ih je vidjeti tako poslagane....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@milica7
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Divljak je kod mene došao predlani nekako s početkom zime u očajnom stanju, promrzao, ma šta reč osim da je bio jadan, jadan. Lani na proljeće se počeo buditi, baš se fino do jeseni razrastao vani gdje je osim dobre i redovite prihrane imao jutarnje sunce. Ovog sam ga proljeća pošteno prikratila da se zgusne i evo ga kako mi je zahvalio.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Divljak je
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Meni je Concorde krepucnuo...a zaista je bio posebne boje, sav svjetlucav i barsunast.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Hvala Nina! Svaki cvijet mu se drugacije sara, uvijek iznenadenja sa njima! Zato su mi posebno dragi. Kada se sjetim one bestije koja ga je jela iznutra
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Lela, predivan je Concorde!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Wolfsbane!!! sada tek citam! Odlicno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Arim, prekrasan je!! Mene svaki isto obraduje kada procvijeta!
|
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Procvijetao i ipak je tropski ljepotan
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
vrtni hibiji kad su u punom cvatu ruse s nogu koliko su lijepi :) bar meni :)
njurgala sam neki dan kako sijanci nece da cvatu, bit ce da su osjetili nezadovoljstvo jer danas sam skuzila da dva imaju pupove. jedan manji i jedan onaj sa ogromnim listovima sa slike :D jedva cekam!
|
|
velika gorica
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |