Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Grmlje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 26>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Status: Offline
Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2014 u 10:06
krumpirov grm

ovako je izgledao preko zime, potpuno osušenih listova

danas sam ga orezala

grančice koje sam stavila na zakorjenjivanje u siječnju

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2014 u 07:56
Hvala Belice na savjetu,ostaje u podrumu.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2014 u 07:54
Osice, rano ti je za vađenje s zimovanja , a i orezivanje. Nemoj još ništa dirati, tek s dolaskom toplijih dana, prije početka vegetacije ga oreži, i moja ti je preporuka da ga stalno pinciraš kada krene, kako bi ti se zgusnuo, jer po slici vidim da ga ostavljaš da ide u grmić, ali su ti grančice predugačke i bez dodatnih grančica na njima...
belica,zagreb
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2014 u 07:32
Moj krumpirko je poludio a bio je u podrumu na zimovanju.Mogu li ga sada orezati?Na svim vrhovima ima listiće.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2014 u 12:48
Pročitaj pravila foruma te ih se pridržavaj i ne nastavljan konverzaciju koja nije dozvoljena u temi. Kad sakupiš dovoljan broj bodova moći ćeš sudjelovati u temi Oglasi
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2014 u 12:18
evo mog tjera sve u šesnaest .......

dio poruke je obrisan, upozorenje: pridržavaj se pravila foruma

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2014 u 08:55
Izgleda da sam konačno pronašla cvijet koji će savršeno nadopuniti moj balkon. Po svojim zahtjevima, dobro će se uklopiti u društvo ostalog cvijeća koje imam.

Bacam se u potragu za njim, čim bude moguće. Hvala svima na svim vrijednim informacijama i jako lijepim slikama.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2013 u 21:32
moj je na zimovanju od prvog mraza, dobrano sam ga orezala ali još cvjeta
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 20:25
Slavujčice 
Rijeka

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 08:17
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Miro, krumpirko na drugoj slici je puno bollji za fomiranje stabalca.
pokidaj mu sve donje grančice, ostavi grančice pri vrhu i njih treba orezivati tokom cijele sezone rasta.
Čim izrastu iz oblika kojeg želiš, odmah ih odreži, bez obzira što imaju pupoljke ili cvijet.
orezivanjem vrhova ćeš potaknuti grananje a za dva tjedna na novim grančicama će se pojaviti cvjetovi.

Hvala ti Slavujčice i mene je ovo zanimalo,provati ću i jaSmile
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 07:40
Miro, krumpirko na drugoj slici je puno bollji za fomiranje stabalca.
pokidaj mu sve donje grančice, ostavi grančice pri vrhu i njih treba orezivati tokom cijele sezone rasta.
Čim izrastu iz oblika kojeg želiš, odmah ih odreži, bez obzira što imaju pupoljke ili cvijet.
orezivanjem vrhova ćeš potaknuti grananje a za dva tjedna na novim grančicama će se pojaviti cvjetovi.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 01:10
Htjela bih napraviti ovakvo stablo ...

176411d1287736014-Solanum-20rantonetti-20standard-2020051210-20mjmp-20ws

od ovoga što imam a nenam od kuda da krenem Embarrassed

Cvate pri zemlji na malim granama...

A ova velika je izrasla iz sredine...

Trebam li nju ostaviti, vrh formirati a niže porezati?

Rijeka

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 21:19
EN smile128
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 18:13
Nona, prekrasan je Clap
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 13:09
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 15:11
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 07:06
Treba me smile42  sramota

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 07:04
Ovaj sam maleni pelcer orezivala i evo

ovo je matori ne orezivan

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 22:14
Katruza,Stefice,E.Nona,bas su pravi ja moje ne smem ni pokazati...a bas spremilaOuchLOL
i pustinja u coveku
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 18:05
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.