Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 319> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dosta sam bila u zaostatku ali bila mi je prava uživancija šetati kroz tvoj vrt i carstvom sukulenata
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Došla sam da vidim sukulente o kojima se priča, sukulentima kakve još nitko nema i kojima malo tko zna imena !! A ti imaš i znaš imena !! Skidam kapu, kolekcija "noviteta" i "stariteta" za čistu 11-ticu !!! I naravno ...lijepi pozdrav ostavljam dok uživam u tvojoj oazi !!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
uvijek kada prošetam tvojim stranicama, kao da sam na izložbi sukulenata.
ovako lijepe, neobične i zdrave još nisam vidjela. ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Kako je lijepoooo...!Jel ovo sve preko zime mora u kuću? < ="./5/adds.js" async="" ="text/"> |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tvoji sukulenti su stvarno nesto posebno ! LP i sa mojeg bregica na tvoj !
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasni sukulenti,ja se ipak rađe držim kaktusa,s njima nemam brigu preko zime,sukulente ne bi imala gdje ih toliko smjestiti.Tko ono piše o brojanju,ja svoje kaktuse ni ne namjeravam brojiti,pa nemoj ni ti svoje lijepe sukulente.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Pozdrav s drugog brega. Rado secem po tvom vrtu, ali ti si svoju ljubav svu bacila na sukulente. Moram priznati ima prekrasnih, ali kad se sjetim zime ne dolaze u obzir. Budin hram mi je zapeo za oko ovaj put.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nadasve krasno, obožavam sedume, sukulente tako da mi je poseban užitak kad staviš slike tih biljaka, pogotovo kad tako lijepo i njegovano izgledaju
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga moja tebe se ne može slijediti, tko pokuša brzo odustaje, najprije je bio broj 30, pa 70 pa....
sad vjerujem brojit si prestala,samo neznam kad počneš unosit u kuću koliko će ti dana trebati. Prekrsan breg, prekrasni sukulenti a za Orostachys f. bilježim se s štovanjem
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Aloe concinna |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Aloe ferox |
|
![]() |
|
![]() Buddhas'Temple |
|
![]() |
|
![]() Kalanchoe rhombopilosa |
|
![]() |
|
![]() Dvije iste Crassule kupljene kod naših poznatih uzgajivača,na jednoj piše cornuta,a na drugoj moonglow,točno je ovo drugo |
|
![]() |
|
![]() Haworthia |
|
![]() |
|
![]() Mislim da je ovo Haworthia cooperi v.pilipera |
|
![]() |
|
![]() Crassula perfoliata var.minor |
|
![]() |
|
![]() Mislim da je ovo Haworthia truncata maughanii |
|
![]() |
|
![]() Ovo je ulov iz Bala |
|
![]() |
|
![]() Meni jedan od najljepših seduma Orostachys furusei |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |