Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 251> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
free kod tebe je krasno rascvijetano samo mislim da bi ti trebala nadozidati svoju verandu,a onda obojiti u ljubičasto i eto ti bezbrižne zime.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Camellia, U mome vru sve je zeleno, pa ako i poželim slikati pojedine biljke same, moram to noću jer se inače izgube u zelenilo, a noću svaka biljka zabljesne svojom ljepotom ! Jako mi je drago što si mi došla u vrtić !!
![]() Fiki, lijepi pozdrav ! ![]() Carol, nasmijala si me usporedbom ! Mogu ti reči, za lopoč, iznenadio me je kako je dugo bio prekrasan u vazi, a vani prođe za 2 dana ! Lijepi pozdrav ![]() Anaida, kod mene je bujno, rujno i veselo bablje ljeto ! Jeseni me se je strah i sjetiti !! Razveselila si me svojom posjetom ! ![]() Leona31, drago mi je da si uživala u slikama !! A .....ona vojska na prozoru, za čudo ...ne bode! Mene moji ne bodu ali bodu oni u MBM-u! Samo neznam zašto !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Svaki cosak kuce procvetao...i to kako procvetao,bas sam uzivala imas tako lepe zdrave i odabrane biljke da je stvarno uzivanje prosetati tvojim vrtom.
Ona vojska kaktusa na prozoru iako nisam neki ljubitelj,bodu, ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kod tebe je bujna, rujna i vesela jesen!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Svaka roba ima svog kupca, pa tak i onaj rupasti kamen bude nasao svojeg. Ti si ko Trnoruzica, jedino ti oko kuce nije trnje, nego cvijetici. Pa kaj si si to pravi lopoc otfikerila za na stol? Asarina ti se jako lepo razbujala, krasna je.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prošetala i uživala u rascvjetanom cvijeću.Ne znam zašto mi se kod tebe uvijek najviše sviđaju noćne slike,baš me opuštaju.Asarina ti je za čistu peticu.
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Moram vam još pokazat moju asarinu !!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ova je penjačica, uspenjala se već 1,5m i sada se već i spušta !! ![]() Uploaded with ImageShack.us A lani sam rekla da ću jednu ostaviti "padalicu", a ona već ima spakirane kofere i čeka prvi voz za .... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Monarde su još prekrasne a i anemone blistaju !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Plavo-crveni kutak je pun cvjetova !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Svi čoškovi kuće procvjetali !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Oduševljena sam lepotom tvog vrta i svake biljke ponaosob
![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Kamelia, možda ovo nevrijeme napravi mjesta u mome vrtu, ali tvoja zamjena staništa tvog cvijeća me zagolicala !!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tikvić, tvj PS iz tvojih usta u božje uši !!! I ja se molim za to i samo se molim, jer još ni jedna teglica nije sklonjena !! Nemogu reči jednoj, ti si mi važna a onih 5 pored nje nisu važne !! Svaka biljka u vrtu mi je važna jer me povezuje sa dragom osobom od koje sam je dobila! Pa se molim za milost mome vrteku ! Bojim se kad zapuše i zatutnji da će sve same letjeti unutra !!! Nadam se da će biljčice biti zaklonjene jer je moje dvorište s južne strane kuće a i natkriljuju ga visoki borovi, koji su prva linija fronte, pa će oni biti najviše na udaru! A za durantu, ne brini, prva zakorjenjena veća ide sljedeće proljeće u koferu k tebi !!
![]() Anaida, posebno mi je drago vidjeti te u mome vrtu !!! U vrijeme kad si pisala post, mislila sam na tebe ! ![]() Dijana, drago mi je za jutarnju posjetu mome vrteku, i meni je to najdraži dio dana, a prva jutarnja kava u vrtu, najdraža ! ![]() Ajama,drago mi je kaj ti se sviđaju lojtrice ! Nekaj sam napravila sama, nekaj donesla s odraslom biljkom a dosta se materijala sakupi kad susjedi "čiste" spremišta !! Samo malo kreativnosti i kad vide kaj sam napravila od otpada, svi vele, šteta, to sam mogla i ja !! ![]() Carol, opustošena obala-obogačeno dvorište ! S mora, samo je zbilja pokoji kamenčić prenešen, veliko kamenje sam kupila odavno, kada se i kamenje moglo jeftino kupiti, a ovo srednje veličine je kupljeno u kamenolomu u Zagorju prije 20 godina !! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Evo, ova kamenčina, košta 790 kuna i već mjesecima leži u rasadniku "Iva" !! Čak mi babi ludoj kao ja ne bi palo na pamet kupiti ga, al već će naići netko luđi !! |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Free močvarci su ti prekrasni, moji su već pri samom kraju cvijetne cezone. Duranta ti je za past u nesvijest!!! Ja nisam takve sreće, očito da me ne voli, jer niti jedna reznica mi nije pošla, pa čak ni ona ožiljena koju si mi donijela
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Iskreno se nadam, da će nevrijeme koje najavljuju zaobići tvoj prekrasni vrt! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Rado ti dođem u vrtek cvjetni, moja draga Free!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Proštala sam jutros tiho tvojim vrtom i uživala u svakom njegovom cvijetku i detalju!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kako tvoje cvijeće dobro izgleda!!!Sad sam sigurna kome ću dati one biljke koje kod mene nikako ne napreduju.Vjeruj mi ,ima ih dosta.Drago mi je da bušin krenuo jer i moj nije bio nikad ljepši.Oduševila me stapelia i ona dva kaktusa.Došli su u prave ruke.
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
jako lijepe biljkice,a posebno mi se sviđaju lojtrice.tko je bio majstor?
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ovaj put sam više se zagledala u tvoje kamenje (dobrano si osiromašila obalu ![]() Asarina ti je za pet, ukratko, cijeli vrt ti je za peticu, pun raznolikosti.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |