Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 11:53
free kod tebe je krasno rascvijetano samo mislim da bi ti trebala nadozidati svoju verandu,a onda obojiti u ljubičasto i eto ti bezbrižne zime.
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 11:19
Camellia, U mome vru sve je zeleno, pa ako i poželim slikati pojedine biljke same, moram to noću jer se inače izgube u zelenilo, a noću svaka biljka zabljesne svojom ljepotom ! Jako mi je drago  što si mi došla u vrtić !!  Big smile

Fiki, lijepi pozdrav !Smile

Carol, nasmijala si me usporedbom !  Mogu ti reči, za lopoč, iznenadio me je kako je dugo bio prekrasan u vazi, a vani prođe za 2 dana !  Lijepi pozdrav Wink

Anaida, kod mene je bujno, rujno i veselo bablje ljeto ! Jeseni me se je strah i sjetiti !! Razveselila si me svojom posjetom !LOL

Leona31, drago mi je da si uživala u slikama !!  A .....ona vojska na prozoru, za čudo ...ne bode! Mene moji ne bodu ali bodu oni u MBM-u!  Samo neznam zašto !!Cool
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 07:23
Svaki cosak kuce procvetao...i to kako procvetao,bas sam uzivala imas tako lepe zdrave i odabrane biljke da je stvarno uzivanje prosetati tvojim vrtom.
Ona vojska kaktusa na prozoru iako nisam neki ljubitelj,bodu,LOL Asarina je za pricu Hibiji ma sve srta da nabrajam.
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 06:49
Kod tebe je bujna, rujna i vesela jesen!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 00:31
Svaka roba ima svog kupca, pa tak i onaj rupasti kamen bude nasao svojeg. Ti si ko Trnoruzica, jedino ti oko kuce nije trnje, nego cvijetici. Pa kaj si si to pravi lopoc otfikerila za na stol?  Asarina ti se jako lepo razbujala, krasna je.

Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 23:13
Thumbs Upsmile57smile64smile79...Baš sam se oželio tvoga prekrasnoga vrta,Lijep pozdrav!! <3 
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 23:11
Prošetala i uživala u rascvjetanom cvijeću.Ne znam zašto mi se kod tebe uvijek najviše sviđaju noćne slike,baš me opuštaju.Asarina ti je za čistu peticu.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 22:38
smile57
Rijeka

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 12:09
Moram vam još pokazat moju asarinu !!

Uploaded with ImageShack.us

Ova je penjačica, uspenjala se već 1,5m i sada se već i spušta !!

A lani sam rekla da ću jednu ostaviti "padalicu", a ona već ima spakirane kofere i čeka prvi voz za ....Wink  zna se....Rijeku !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 11:56

Sve vas voli i misli na vas, vaša Free

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 11:51

Monarde su još prekrasne a i anemone blistaju !!

Plavo-crveni kutak je pun cvjetova !!

Svi čoškovi kuće procvjetali !!

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2013 u 15:38
Oduševljena sam lepotom tvog vrta i svake biljke ponaosobClap ruselije su ti prave kraljice lepote!!!smile94smile113
The impossible is often the untried.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2013 u 13:20
Kamelia, možda ovo nevrijeme napravi mjesta u mome vrtu, ali tvoja zamjena staništa tvog cvijeća me zagolicala !!LOL

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2013 u 13:13
Tikvić, tvj PS iz tvojih usta u božje uši !!!  I ja se molim za to i samo se molim, jer još ni jedna teglica nije sklonjena !!  Nemogu reči jednoj, ti si mi važna a onih 5 pored nje nisu važne !! Svaka biljka u vrtu mi je važna jer me povezuje sa dragom osobom od koje sam je dobila!  Pa se molim za milost mome vrteku ! Bojim se kad zapuše i zatutnji da će sve same letjeti unutra !!! Nadam se da će biljčice biti zaklonjene jer je moje dvorište s južne strane kuće a i natkriljuju ga visoki borovi, koji su prva linija fronte, pa će oni biti najviše na udaru!   A za durantu, ne brini, prva zakorjenjena veća ide sljedeće proljeće u koferu k tebi !!  LOL

Anaida, posebno mi je drago vidjeti te u mome vrtu !!! U vrijeme kad si pisala post, mislila sam na tebe ! Embarrassed

Dijana, drago mi je za jutarnju posjetu mome vrteku, i meni je to najdraži dio dana, a prva jutarnja kava u vrtu, najdraža !Big smile

Ajama,drago mi je kaj ti se sviđaju lojtrice ! Nekaj sam napravila sama, nekaj donesla s odraslom biljkom a dosta se materijala sakupi kad susjedi "čiste" spremišta !!  Samo malo kreativnosti i kad vide kaj sam napravila od otpada, svi vele, šteta, to sam mogla i ja !!Star

Carol,    opustošena obala-obogačeno dvorište ! S mora, samo je zbilja pokoji kamenčić prenešen, veliko kamenje sam kupila odavno, kada se i kamenje moglo jeftino kupiti, a ovo srednje veličine je kupljeno u kamenolomu u Zagorju prije 20 godina   !!LOL

Evo, ova kamenčina, košta 790 kuna i već mjesecima leži u rasadniku "Iva" !!  Čak mi babi ludoj kao ja ne bi palo na pamet kupiti ga, al već će naići netko luđi !!

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2013 u 12:36
Draga Free  močvarci su ti prekrasni, moji su već  pri samom kraju cvijetne cezone. Duranta ti je za past u nesvijest!!! Ja nisam takve sreće, očito da me ne voli, jer niti jedna reznica mi nije pošla, pa čak ni ona ožiljena koju si mi donijela Cry. Očito da se moji prsti ne mogu mjeriti sa tvojim čarobnim prstićimaTongue.
Hug   i   smile79iz vrele Hercegovine.
P.S.
Iskreno se nadam, da će nevrijeme koje najavljuju zaobići tvoj prekrasni vrt!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2013 u 11:11
Rado ti dođem u vrtek cvjetni, moja draga Free!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2013 u 07:08
Proštala sam jutros tiho tvojim vrtom i uživala u svakom njegovom cvijetku i detalju!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 22:37
Kako tvoje cvijeće dobro izgleda!!!Sad sam sigurna kome ću dati one biljke koje kod mene nikako ne napreduju.Vjeruj mi ,ima ih dosta.Drago mi je da bušin krenuo jer i moj nije bio nikad ljepši.Oduševila me stapelia i ona dva kaktusa.Došli su u prave ruke.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 17:23
jako lijepe biljkice,a posebno mi se sviđaju lojtrice.tko je bio majstor?
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 16:52
Ovaj put sam više se zagledala u tvoje kamenje (dobrano si osiromašila obalu Wink), a isto tak i ostatke drveca-panjeve, koje bi i ja voljela imati u vrtu.
Asarina ti je za pet, ukratko, cijeli vrt ti je za peticu, pun raznolikosti. 
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.