Sedum burrito |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dini55,kao što je Anastazija napisala,premokro ti je a ima i premalo svijetla,burrito ne smije biti izduženi!
|
|
|
![]() |
|
Dini55 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2013 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 151 |
Ovo je zaliveno samo prvih 2-3 cm jer se bila baš isušila zemlja pa sam samo poprskao malo, nije cijela zemlja tako mokra :)
A ovo što je izduženo, mislim da je tako kupljen, kod mene su mu samo vrhovi izrasli koji mu nisu izduženi. MK, hvala na slici, sad znam što mogu očekivati :) |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
MK, ovi tvoji malci-klijanci su preslatki. Moram si sutra natrgati listića i nabacati ih u neku posudicu da mi tako izrastu
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Anastazija, sa svih strana je divan
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija,prekrasan je
![]() |
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jako lijepa forma !
|
|
|
|
![]() |
|
Dini55 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2013 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 151 |
predivan je :) on je i preko zime vani?
|
|
![]() |
|
Neeeee! |
|
|
![]() |
|
Kako natjerati burita da cvate ? Ja ću ga upucat, ogroman je, al od cvijeta nikad do sada ni c.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Malo da se obnovi tema, u listopadu 2012.g sam slinila za burittom i dobila ga . Mali kaktus
![]() E, pa Glikica sad ždrijebe polako raste i dobiva osobine konja
![]() Znam da je težak za presadivanje a kako je sad vrijeme za to (Moon hvala ) dobio je novi cvijetnjak, malo je velik (možda će stagnirati malo ) ali sam mirna s rasađivanjem bar dvije godine.
![]() ![]() ![]() E sad idem u potragu za sedumom morganianum (magarećim repom) imam još jedan cvijetnjak isti a bilo bi šteta da ne ispuniti
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno izgleda. Lijepo je narastao i nisam sigurna da si mirna naredne dvije god. ako nastavi ovako (a samo nek nastavi) rasti i napredovati presađivat ćeš ti i nagodinu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa on kod tebe zbilja brzo raste,vidi se da ga paziš i maziš
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
E pa sad bih ja najradije nestala sa ovog foruma !
Aralija, nisam mislila ništa loše kad sam rekla da je ždrijebe. I ja imam puno takvih( ždrebadi), al imam i konja i konjusina. Pokušavam biti realna. Lijep ti je burrito i kroz nekoliko godina će biti pravi konj za utrku. Evo npr, mene pati to što je moj sad stvarno ogroman, ali nikad nije cvjetao. Pitala sam davno prije zašto, nisam dobila odgovor. I dalje ga čekam da procvate. |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Cure drage HVALA Moon dao Bog da ti se predviđanja ostvare odoh odmah u potragu za većim visikim cvijetnjakom MK kako da zahvalim? Glikice nedajbog da nestaneš s foruma, nisam se uvrijedila već sam ovo napisala kao podsjetnik, a bio je mali bebolinac(pravo ždrijebe otrgnuto od majčice ali se lijepo udomaćio) koji polako ide ka pubertetu i do bog da odrste i postane gorostas, a to što tvoj ne cvijeta i nije po meni važno i ovako je prekrasan
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Posadio sam jednu vazicu s puno listića, nadam se da će biti malih burrita! :-)
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |