Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 230231232233234 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 00:29
Pozvala si me na svoj brijeg i evo me , tu sam ! I opet sam odusevljena potiho otisla !
Lijepi pozdrav do neki iduci put !           
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 08:14
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Draga Camellia, odajem priznanje tvojoj zbirci sukulenata, ali zamjeram ti slijedeće: imaš prekrasan vrt, to je ono vani, znaš ? Pa daj nam malo i toga, ok ? Meni osobno se ono tamo jako sviđa. Vjerujem da je sad u ovo doba godine jako ljepi kolorit !

Glikice nisam ja zaboravila ono vani ,imam hrpu slika koje ću sutra srediti.Baš preuređujem kamenjar,znaš da uvijek treba dodavati zemlje,kamenje micati,vraćati,bacati osušeno cvijeće... i znaš i sama koji je to posao.A i dva tjedna samo kuham zimnicu pa nisam stigla.Svečano obećajem sutra slike.

To se čeka!!! To će bit uživanje!!! A hvala i Glikici što te pogurkala!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 13:03
...zaista je nevjerojatno, draga Camellia, kako tvoji sukulenti divno izgledaju, prava si čarobnicaStarClap...kalanhoa krokodilka ti je cijelo vrijeme na suncu?
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 20:40
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Pozvala si me na svoj brijeg i evo me , tu sam ! I opet sam odusevljena potiho otisla !
Lijepi pozdrav do neki iduci put !            

Baš mi je drago opet te vidjeti,samo ti draga gute prošeći.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 20:43
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Draga Camellia, odajem priznanje tvojoj zbirci sukulenata, ali zamjeram ti slijedeće: imaš prekrasan vrt, to je ono vani, znaš ? Pa daj nam malo i toga, ok ? Meni osobno se ono tamo jako sviđa. Vjerujem da je sad u ovo doba godine jako ljepi kolorit !

Glikice nisam ja zaboravila ono vani ,imam hrpu slika koje ću sutra srediti.Baš preuređujem kamenjar,znaš da uvijek treba dodavati zemlje,kamenje micati,vraćati,bacati osušeno cvijeće... i znaš i sama koji je to posao.A i dva tjedna samo kuham zimnicu pa nisam stigla.Svečano obećajem sutra slike.

To se čeka!!! To će bit uživanje!!! A hvala i Glikici što te pogurkala!

Dala mi je Glikica posla.Nisam mogla slikati prije nego sve sredim.Bila sam gotova pre večer,a neka vas ne buni datum od jučer, zaboravila prebaciti.Nadam se da će se primjetiti promjene.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 20:46
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

...zaista je nevjerojatno, draga Camellia, kako tvoji sukulenti divno izgledaju, prava si čarobnicaStarClap...kalanhoa krokodilka ti je cijelo vrijeme na suncu?

Moram priznati iskreno da su sad kad je malo zahladilo jako krenuli.Kalanhoa je ukopana u zemlju još od proljeća i ni jedan list joj nije spržen,već raste li raste.Ona u tegli nije narasla ni trećinu visine ove.Tu su bile temp.45 na suncu.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 20:51

Evo konačno slika okoliša i nešto cvijeća koje još cvate
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 20:52
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 20:53

Ovo je ista vrsta,samo nije stablašica nego grmolika
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 20:54

Ovo je obična bijela pampasica,a zašto je ove godine roza boje to samo ona zna
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 20:56

Evo malo cvjetića iz kamenjara
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 20:56
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 20:57
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 20:58
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 20:59
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 21:00

Ovaj Pinus mugo selim na drugo mjesto,kao mi sve grmove iz kamenjara koji su postali preveliki i viši od 20 cm
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 21:01
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 21:02
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 21:03
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 21:04

Ovaj sam danas već premjestila
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 230231232233234 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.