Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 131>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 23:10
Originalno poslano od člana nbjelovu nbjelovu napisao:

I evo ga ovdje rame uz rame sa Jolandom Gommer, meni jednom od najljepših boja.
Uploaded with ImageShack.us
Mogla bi satima buljiti u tu ljepotu Clap Prekrasni suStar
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 23:09
Originalno poslano od člana nbjelovu nbjelovu napisao:

Bebolina, ovo je valjda Ponoćno sunce, tj. mislim da je promijenio ime u nešto drugo, šta? Meni se uvijek sviđalo ime "ponoćno sunce", žao mi je da je Denis to promijenio.
Ali, divan je ovako ili onako, ti crveni ne izgledaju nešto na slikama, ali u stvarnosti je nevjerojatan, sami baršun!
Sviđa mi se i ona tvoja staza.

Staza je ZAKON!LOLLOLTongue
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 23:06
Originalno poslano od člana lela.h lela.h napisao:

Bebolina, odlican je! Na slici mu se cita ponos! P.s oprasi ga! ;)
Jesam! LOLTongue
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 23:00
I evo ga ovdje rame uz rame sa Jolandom Gommer, meni jednom od najljepših boja.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 22:52

Antique Rose, divne boje, lijepa biljka.

OPG 159365

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 22:50
Bebolina, ovo je valjda Ponoćno sunce, tj. mislim da je promijenio ime u nešto drugo, šta? Meni se uvijek sviđalo ime "ponoćno sunce", žao mi je da je Denis to promijenio.
Ali, divan je ovako ili onako, ti crveni ne izgledaju nešto na slikama, ali u stvarnosti je nevjerojatan, sami baršun!
Sviđa mi se i ona tvoja staza.
Lela, sijanac nije loš, lijep oblik i njezna boja, ako bude cvatan, bit ce odlican.

OPG 159365

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 22:39
Ovo hibići su svi za divljenje svaki svoju ljepotu pokazuje na svoj način.I moji su u cvatu valjda im ovo zahlađenje paše.< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 21:51
Bebolina, odlican je! Na slici mu se cita ponos! P.s oprasi ga! ;)
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 20:24

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 20:24
@Nina, krasan ti je hibismile211
Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 09:33
aralija ovaj sa zutim rubom i crvenom sredinom Heart mislim da bi mogla jedno pol sata piljit u njega LOL 

lela ovaj rozi sa dugim tuckom me podsjeca na neke tropske ptice, fenomenalan je!

a ovaj ninin izgleda kao vuneni jastuk LOL sa volanima :D ne znam zasto al ti hibiji me najmanje na cvijece podsjecaju, vise na tak neke alternative :D
velika gorica
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 09:21
Baš su lijepi.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 07:44
WoooW Nina, moja Allure nikada nije tako cvijetala! Kod mene u jesen ima dugine boje a proljece je cak malo i sivkasta, sada sam pomislila kada sam vidjela sliku da je kona,,,
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 06:04
Evo malo i mojih slika.
Ovo je Allure, preedivne boje, na ovoj slici izgleda kao dupla, ali u stvari je jednostruka sa vrlo bogatim valovitim rubovima.
OPG 159365

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 21:17
Bravo curkeClap hibići su vam krasni!!!
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 21:13

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 21:12

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 21:10

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 21:07
Evo par mojih

Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 18:54
I nakon dvije godine cekanja procvijetao jedan od sijanaca

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.