Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Niče posijana trava |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() I malo panoramskih,više gotovo ništa ne cvjeta,samo je sve lijepo zeleno |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mooo,mali kaktus,enrikova nona,Retriver Sara,Fiki,Leona31,miska,maris40,Mari5510 i anabistrica svima vam šaljem puno pozdrava sa kišom okupanog brijega.Hvala na svim lijepim riječima,a posebno o mojim sukulentima(jučer se broj povećao za još 8 kom,rasprodaja u Botaničkom).
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Baš ti hvala za podatak o ponašanju Phormium tenax-a preko zime, lijepi je. Vidim da ćeš uskori morati u nabavu novih polica za sukulente koja je gužva nastala. Imat ću šta gledati kad ti dođem.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivno cvijeće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Predivno je šetati tvojim vrtom,a ovdje bi si odmorila ,sjela na mali stolček , pijuckala kavu i uživala .
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Prekrasan vrt i najlipsi bockavci na policama
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Ovde lepo odmorim oci i dusu,stvarno je sve tako lepo slozeno, isplanirano sve pod konac,treba ovde vremena sredstava a najvise ljubavi,vidim toga nista ne nedostaje.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Preeeeedivno""""!!!
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...lijepo si razrijedila i sredila kamenjar, gotovo mi je neprepoznatljiv, nema više one gužve
![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
obožavam tvoj vrt , redovno sam tu danas ti to moram i napisati, sve je krasno , a kolekcija sukulenata mislim da je najveća i najljepša na forumu,
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijep vrt pun raznolikog bilja i cvijeća,a kolekcija sukulenta je svakim danom sve veća
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasna večernja šetnja tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |