Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 64> |
Korisnik | |||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
||
Kamenjar je predivan
![]() |
|||
![]() |
|||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
||
da te razveselim-lysimachia je trajnica. |
|||
![]() |
|||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
||
Prekrasan veliki kamenjar,rascjetani balkon,puno,puno lijepih biljaka
![]() |
|||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|||
![]() |
|||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
||
Ajde da i ja nekog razveselim,uljepšala si mi dan,a ono što ti je zapelo za oko je tisa ![]() |
|||
![]() |
|||
||
I meni su sedumi predivni,a sretna kad nađem one koji izdrže ove naše minuse.Hvala ti za identifikaciju lysimachie i da znaš da sam se razočarala kad sam pročitala da je jednogodišnja biljka.U prodaju je stave pod jesenski miks,to može biti samo kod nas.A da nema mene neznalice kome bi je sad prodali ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ma daleko je to još kako sam ja zamislila,hvala ti na pohvalama ![]() |
|||
![]() |
|||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
||
Eh Jaco, baš si me razveselila novim slikama!
Sve ti lijepo izgleda, bome imaš impozantan kamenjar. Balkon je za svaku pohvalu. A za oko mi zapela biljčica koja izgleda kao borić i ima crvene bobice, preslatka je! Sve u svemu,
![]() |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
||
sedumi me uvijek razvesele, a tvoji su lijepi.
kamenjar i sve ostalo- super! koja je biljka na slici iznad lysimachie! |
|||
![]() |
|||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
||
ajme kod tebe krasan prostor,ali bome i lijepo uređen
|
|||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Malo ljetno-jesenskog ugođaja
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
||
..ruselije su prekrasne...a pošto volim jako mačke žao mi je čupka...one se tako znaju uvuči pod kožu
![]() |
|||
![]() |
|||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
||
Jaco potpuno mi je jasno kako ti je jer sam imala isti slucaj....jako mi je zao
![]() |
|||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|||
![]() |
|||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
||
![]() |
|||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|||
![]() |
|||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
||
![]() Žao mi je Jaco, iskreno mi je žao. Znam kako se ta klupka znaju zavući pod kožu...
|
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |