Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj raj na zemlji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj raj na zemlji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 108>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 20:26
Dogovorit ćemo se.... 
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 20:27
Znaš kada smo tamo....
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 22:51
Koliko lijepog cvijeća toliko i voća a ja ću opet po svome, voljela bi biti vjeverica u tvom vrtu, valjda bi nešto ugrabilaLOL
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 22:53
Bi sigurno...dok nema mog Gizma kod nas caruju vjeverice.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 00:27
Drago mi je da sada uzivas u plodovima svoga rada, odnosno i dalje rad, rad, rad, nikad kraja. Kod tebe caruju vjeverice, a kod nas stršljenovi. Morala sam se dobro zamaskirati da bi pobrala kruske i to dok su neke bile jos zelene, inace bi ostala bez njih. 
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 08:05
Bogat urod u cvijetnom raju!!!! Zar ima nešto ljepše????
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 09:18
Potpuno pogođen naslov "Moj raj na zemlji" i zbilja je tako. Baš ste kao mali, vrijedni hrčci.Super u mi ruže u lavandi i na prijašnjim stranicama ruže uz hoste.  Pa reckavi  tulipani, pa crni, a crna ruža, perunike  - ma kapa doljesmile211
Jesu li to tulipani  neke stare sorte ili nešto novo?  
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 09:56
Petit, tulipani su sve nove sorte i na žalost se slabo razmnožavaju....nestanu nakon nekoliko godina. Morat ću si nabaviti i nekoliko onih starinskih koji će se razmnožiti i popuniti mi praznine. Baš smo pravi "hrčci"
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 09:57
Carol, Tikvić....i kod mene im stršljenova, ali se ove godine drže u granicama. Prošle godine su nam pojeli pola jabuka. Nevjerovatno nešto, samo ostave kožicu. Sve ostalo pojedu. Nema ničeg ljepšeg od bogatog uroda. 
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 19:35
Nije baš bilo vrijeme za slikanje za vikend...ali nešto malo sam uhvatila

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 19:36

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 19:36
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 20:12
Draga Sanja123,lijepo ti je cvijece okupano kisom i stablo u cvjetnom rubu astera Namigivati
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 20:16
Hvala miska...ono stablo badema sam uspjela tako urediti da u svako godišnje doba nešto cvate oko njega....
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 21:35
Ovo mi je baš lijepo, izgleda nezahtjevno, a efektno; dobra ideja

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 21:39
Da, Nisa. Zasađene su lukovice i trajnice. Malo se obuzda korov okolo i to je sve.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2013 u 09:40
Novo posađeno kod mene:

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2013 u 09:41
Novo nabavljeno za proljeće:

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2013 u 09:43
Kod mene je počela jesen:

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2013 u 09:46
Nešto ljetnog se još drži

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 108>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.