Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 240241242243244 251> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas sam opet u živo ovdje šetala ali nisam bila sama,jedna mi je draga slavonka pravila društvo
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
.....a bilo nam je ludo i nezaboravno
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe je pravi cvjetni raj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prošetah,nauživah se i poklonih se do zemlje tebi i tvojim predivnim biljkicama
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Bio bi to poprilični i posao i poduhvat...jer nekoj biljci znam ime, nekoj prezime, nekoj nadimak ! Hvala na posjeti Mari !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Zahvaljujem ti se draga sarajka na posjeti, i na ...hahahaha...naklonima meni i mojim biljčicama !! Jako mi te je drago vidjeti te u mom vrtu !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Gaure su procvjetale nakon kiše !! ![]() Ukrasni duhan je prelijep ! ![]() ![]() Žednjaci prepuni cvjetova ! ![]() Poslušnica, Physostegia virginiana Vivid ![]() ![]() ![]() Nabavila sam je pod nazivom...kobra ! Kada se pritisnu latice cvjeta ...izbaci dva zubića-prašnika, i baš opasno izgleda...na tren !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Vjerojatno...zadnji cvijet močvarca !! Šteta, predivni su ! |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Uvijek nešto istražuješ pa tako si došla i do "kobre" ili chelone imamo temu http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=7138&title=chelone
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
![]() Ovaj hibić i mora biti lijep !! To je onaj tvoj rođendanski !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kak ti ono veliš - napasla sam oči. I jesam, bome jesam. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
No dakle.... odakle početi, što izdvojiti...... nemoguća misija.
Zato potpisujem Anabistricu, bome sam napasla oči!!!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
kod tebe draga Free uvijek vlada raskoš u vrtu, bez razlike bilo proljeće ljeto ili jesen.Samo mi fale slike trava ,znam da ih imaš pa nam nemoj uskraćivati i tu ljepotu.
gaura ti je super, tako skromna i neupadljiva a na svoj način lijepa.I moja je tek nakon kiša i zahladnjenja sinula. Eeee, ona slika sa kaktusima je skroz
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Puno prekrasnih cvjetića, a sve tako lijepo i uredno, da je teško nešto izdvojiti |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Josipa, za zahvalu za tvoje lijepe riječi, par sličica "travice" ! Zbilja sam ih malo zapostavila !! |
|
|
|
![]() |
|
Anabistrica, Dadinica, Nisa....zahvaljujem na svakoj lijepoj riječi, beskrajno gode !!Hvala na posjeti, dođote opet, a sljedeće slikice samo su rezultat vaših lijepih riječi !!
![]() Uploaded with ImageShack.us Ruselije još uvijek pljene svojim neobičnim cvjetnim koraljima !! Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Cepiopteris je sada najljepši ! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us moja tinčica još uvijek ima snage za cvjetove, iako je ljeto bilo jako cvjetno u njenom društvu !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Koliko god nama izgleda da je kiše bilo previše, hibičima je baš pasala ! ![]() Uploaded with ImageShack.us Kiša, ne ona nama ne smeta, ali za roza boju cvjetova ipak trebamo i malo sunca !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
dugo mi je trebalo da prelistam sve stranice tvog vrta, da dobro pogledam svaku biljčicu,
ali mi je trebalo jako malo da mogu reći da je tvoj vrt, za mene, pravi vrt, prirodan, prepun biljaka, svih vrsta! kažu da je vrt slika čovjekovog karaktera, njegova osobnost, a ja bih još dodala i ogledalo duše. sve ove biljke može održavati i sve one mogu rasti i opstati i cvjetati i biti ovako zelene i lijepe, samo ljubav i pozitivna energija koju primaju iz ruke koja ih je posadila i velikog srca koje ih voli. draga Free ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Draga moja, ove slike su ti prekrasne !!!
Opet i opet se, bar u mislima, vraćam u tvoj vrt, stalno se prisjećam mog boravka kod tebe.... Ovim slikama si me ponovo podsjetila na te dane koji su mi se duboko urezali u sjećanje. Ti si divna osoba, takav ti je i vrt, tako je i sve oko tebe. Nadam se da je bar dio sve te pozitive prešlo i na mene u ona 2-3 dana našeg druženja. Do slijedećih slika, puno te pozdravljam
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 240241242243244 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |