vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 31> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Klaudija pa vise i ne treba sem ovo par slikica-dodatih,vidis sad me se neces lako otarasiti,
![]() ova Imopea batatas je prekrasna,cvet joj je prelep kao boja i oblik lista,ja sam moju ubila ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Hvala Leona na ponovnoj posjeti
![]() Hvala draga
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kao što kaže Leona vrćala sam se nekoliko puta, tvoji kolaži sličica naprosto ostavljaju bez daha draga Klaudija, cvijeće je božanstveno, a ukomponirano s okućnicom djeluje kao bajka koju je teško prepričati ako je ne vidiš
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Tvoje biljke i okućnica, kolaži i sve viđeno me ostavlja bez daha! Kakva okućnica draga
![]() Mislim da nebih danima ništa radila, samo bih sjedila na tvojoj terasi ![]() Onaj pekan ili pecan orah je nešto što prvi puta čujem, malo sam pročitala ...pa to je krasan orah,
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Draga Klaudija, već duže vremena te želim pitati da li je vrt tvoje idejno uređenje ili je to djelo profesionalca, a ti održavaš ljepotu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo da znaš da sam opet bila u tvom prelijepom vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Klaudija ne znam što bi ti napisala ,a da već to netko prije mene nije.Sve je savršeno,od okoliša,izbora cvijeća,ukrasnih tegli,a tek rapsodija boja.E,da si mi bar susjeda pa da mogu svaki dan pogledati preko ograde.
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
ajme, tako mi je drago cure
![]() ![]() hvala svima na divnim rjecima I pohvalama ![]() aralija hvala draga puno ![]() mirak- hvala draga puno ![]() desert rose - hvala kada navratis cesto, sve je moje idejno rjesenje koje se s godinama mjenjalo da bi imalo danasnje stanje, moja vizija koju sama odrzavam ![]() mali kaktus - hvala draga na posjeti ![]() camellia - hvala draga puno ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja ću sa Mirom...samo sjediti na terasi i uživati u pogledu.
Tvoj vrt je najelegantniji od svih što sam do sada vidjela..... ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ooooo, ja sam impresionirana što je sve to tvojih ruku djelo!
![]() Šteta je što mi nisi bliže, odmah bih te pozvala da mi u proljeće urediš cvjetnjak!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko - hvala draga puno
![]() hvala ti na uvijek lijepim I biranim komplimentima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
desert rose - hvala ti draga ![]() |
|
![]() |
|
...eh, još je to hrpa kamenja i loše zemlje pa sada sadim jedino po vazama i ponešto među povrćem, ali jednog dana će biti...
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Pravo ima Korijenko, ovo je vjerojatno najelegantniji vrt na CIF-u!
Eh da mi je tu sjesti i pročitati neku dobru knjigu.....
P.S. Ona paprat (što djeluje gusto i mekano, ne znam kako da ju opišem) ostaje vani ili ju moraš spremati?
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
joj cure - dajete mi krila sa ovako lijepim komentarima
![]() floramye - hvala draga puno ![]() vezano za cvijece - mislis vjerovatno na uspravni asparagoshttp://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/4c123544-DSC06438.JPG" />, imam ga duzi niz godina I lani je prezimio vani prekriven velikom plasticnom saksijom tokom par dana minusa koje smo imali - tako da cu ga I ove godine prekriti tokom kriticnih dana |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Malo sam se vratila unazad, hm da, prekrasno, vide se godine rada u ovom vrtu, nije to "od jučer". Imaš svega puno, a ničeg previše, sve umjereno i odmjereno.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
glikice hvala draga
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ne znam što bih napisala, jednostavno nemam riječi kojom bih iskazala koliko mi je kod tebe sve savršeno
![]() |
|
![]() |
|
joj draga moon - hvala, hvala ti punooooo na cestoj posjeti I uvijek biranim pohvalama koje gode cuti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prošetala sam ovuda već nekoliko puta ne ostavlajući trag....
I svaki puta mi oko zapne na asparagusu, lisičjem repu. Fantastičan primjerak! No, da ne budem pogrešno shvaćena, i sve ostalo zaslužuje pohvale
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |