Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 19:55
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Sve je ovo prekrasno a htjela san i ja pitat di su bockavi novitetismile58ajde slikaj ih<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

Evo miska ,odgovorila sam moon pa sutra zaviri u ove stranice.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 19:54
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Morat ću ponovo svratiti u tvoj vrt, no to će mi biti zadovoljstvo. Očekivala sam slikeice pojačanja sukulentima i kakusima, no dočekale su me ove druge krasne slike. Delosperma coperi je i kod mene neumorna i zato mi je o omiljena, stalno cvjeta, dok druge odcvatu i miruju, ona je ozdašna, tako da i sad ozgleda kao i u proljeće. Aceri su sad u svojoj punoj ljepoti

moon slike su već gotove,ali imam još 3 za ID(rekao mi Bešlić da valjda znam koji su) pa sutra stižu.Internet mi šteka u zadnje vrijeme pa sve ide jako sporo.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 19:44

Čestitam na tituli gurua, stvarno si je zaslužila!

Čekala sam da ti prva čestitam i na kraju zaglavila na temi o posjeti Bešliću i zakasnila !

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 19:10
Javori su očaravajući ! 
Primjetih da si postala "guru ! pa čestitam.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 18:58
Sve je ovo prekrasno a htjela san i ja pitat di su bockavi novitetismile58ajde slikaj ih
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 18:54
Morat ću ponovo svratiti u tvoj vrt, no to će mi biti zadovoljstvo. Očekivala sam slikeice pojačanja sukulentima i kakusima, no dočekale su me ove druge krasne slike. Delosperma coperi je i kod mene neumorna i zato mi je o omiljena, stalno cvjeta, dok druge odcvatu i miruju, ona je ozdašna, tako da i sad ozgleda kao i u proljeće. Aceri su sad u svojoj punoj ljepoti
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 18:47

Ovo nije moja biljka nego Bešlićeva,neka muholovka,ali boja cvijeta je divna u ovo mračno i kišno vrijeme
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 18:44

Cvijet ne može biti sitniji
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 18:42

Sagina subulata
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 18:36

Od svih mojih delospermi,ova uvijek jednako bujno cvjeta
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 18:33

Euphorbia myrsinites lijepa u svakom godišnjem dobu
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 18:31

Lišće Liquidambara
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 18:28
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 18:22
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 18:18
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 18:17
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 18:15
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 18:12

I moji Japanski javori u bojama jeseni
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 18:10
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2013 u 18:06
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.