Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 244245246247248 319> |
Korisnik | |
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vec sam pomislila, gle ima istu muholovku ko Bešlić, a onda pogledam tekst ispod slike.
Sagina subulata, opet nesto novo u mojem skromnom znanju o biljkama. U koji rod to spada? Da i ne cvate, bila bi lijepa.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Čestitam, čestitam draga na zasluženoj tituli!!!
Tvoj breg polako mijenja boje iz ljetnih u jesenske. Lijepa je jesen u tvom vrtu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Ovo sam morala ponoviti. Prekrasno je!!!Moram dodati da su ti aceri prekrasni i koliko vidim ogromni..Sukulenti su ti brojni i prekrasni, a znanje o njima si jučer pokzala. Svaka čast.
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Zaboravila sam ti čestitati na tituli gurua
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ovaj otok je i mene osvojio
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
aralija hvala ti draga
![]() dadinica i tebi hvala draga ![]() Carol sagina subulata aurea (a imam i tamniju zelenu) je niska mahovinasta biljka sitnog bijelog cvijeta.Najbolja je za popunjavanje izmežu kamenja u kamenjaru.Ne voli baš ni jako sunce,a ni pretjeranu vlagu.Po ljetnim vrućinama je neugledna i zna skoro nestati,ali se oporavi sa prvim kišama.Razmnožava se dijeljenjem. ![]() anabistrica hvala ti draga,ja čekam.... ![]() jagoda draga i tebi hvala i navrati opet na moj breg. ![]() Kontesaa valjda će za kavicu biti vremena više kad zahladi. ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Evo noviteta od Bešlića i tekela |
|
![]() |
|
![]() A ovo je MM dan kasnije donio iz Zadra(nije sve za mene) od trave i Natalije |
|
![]() |
|
![]() Senecio stapeliiformis Ovaj prekrasni primjerak je poklon od tekela ![]() |
|
![]() |
|
![]() Ova krasna Ledebouria je također od tekela |
|
![]() |
|
![]() Euphorbia mamilaris variegata Tekel ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
E sad stvarno imaš milijun toga, sad samo da ih sve paziš i maziš i njeguješ.....
I da ti narastu kao đungla !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
![]() Aeonium sunburst cristata |
|
![]() |
|
![]() Agava lophantha quadricolor Ovo je na molbu Retriver Sare Bešlić odvojio od svoje kolekcije,nismo se dale van dok ih nije izvadio |
|
![]() |
|
![]() Crassula arta Prošlogodišnja mi je propala,ova izgleda bolje |
|
![]() |
|
![]() Haworthia arachnoidea var.bolusii synonym Haworthia bolusii var.bolusi Haworthia bolusii subsp.bolusii Haworthia bolusii Zašto sam pisala sinonime?E zato što sam do sad pamtila jedan naziv,prodavač mi kaže ili piše na deklaraciji drugi naziv,a ja vidim da mi je nekako poznata,ali po nazivu je nemam i kupim je.Dođem doma,a tamo me čeka jedna od prije. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Sedum hintonii |
|
![]() |
|
![]() Crassula exilis ssp.cooperi Ne znam kako mi je do sad ova promakla,zato sam je dobila od Smail ![]() |
|
![]() |
|
![]() Opuntia mycrodaisis forma contorta |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Čestitke na tituli draga Camellia
![]() Čestitke na svemu viđenom na tvojim stranicama! Prekrasne bijke imaš i vrt ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 244245246247248 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |