Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 319> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Prekrasannn primjerak
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma draga, vrijeme je relativno, nikad s njim na zelenu granu, ali iskreno se nadam da ćemo se uskoro vidjeti :)
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Auuuuu,sve više i više sukulenta imaš,jedan ljepši od drugoga
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opaaaa,koliko novih biljcica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
ajme koliko lijepih noviteta
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
zahvaljujući tebi i još nekima forumašicama jako sam se navukla na sukulente.samo mislim da ih ima toliko vrsta da boli glava.teško je popamtiti sva ta imena.tebe je naravno teško dostići
ali negdje se treba početi
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Još jedna Victori Regina,ali ona svjetlija |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Aeonium cv.sunburst |
|
![]() |
|
![]() Haworthia glauca var.herrei synonym Haworthia herrei var.glauca Haworthia jonesiae Haworthia jacobseniana Haworthia amstrongi Haworthia reinwardtii var.herrei |
|
![]() |
|
![]() Aloe gariepensis |
|
![]() |
|
![]() Crassula dubia |
|
![]() |
|
![]() Cotyledon eliseae |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Čestitke na tituli draga Camellia
![]() Čestitke na svemu viđenom na tvojim stranicama! Prekrasne bijke imaš i vrt ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
![]() Opuntia mycrodaisis forma contorta |
|
![]() |
|
![]() Crassula exilis ssp.cooperi Ne znam kako mi je do sad ova promakla,zato sam je dobila od Smail ![]() |
|
![]() |
|
![]() Sedum hintonii |
|
![]() |
|
![]() Haworthia arachnoidea var.bolusii synonym Haworthia bolusii var.bolusi Haworthia bolusii subsp.bolusii Haworthia bolusii Zašto sam pisala sinonime?E zato što sam do sad pamtila jedan naziv,prodavač mi kaže ili piše na deklaraciji drugi naziv,a ja vidim da mi je nekako poznata,ali po nazivu je nemam i kupim je.Dođem doma,a tamo me čeka jedna od prije. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Crassula arta Prošlogodišnja mi je propala,ova izgleda bolje |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |