vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 31> |
Korisnik | |
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
karli draga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Tvoj vrt je kao hotel sa pet zvijezdica, elegantan, raskošan i ništa ne diraj jer ćeš pokvariti savršenstvo.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
neznam da li se ovako cudno nesto kod vas desava ali evo drugu godinu za redom kod nas vocke cvjetaju u 10-om mjesecu.
lani sam uslikala extra slike te cudne pojave i mislila sam da se to nece ponoviti, evo slika sljive i tresnje koje cvjetaju po drugi put a ove godine sam uslikala evo sljivu da opet cvijeta (tresnju cu otici pogledati sutra) |
|
![]() |
|
imas pravo draga leona31 ![]() rhipsalis cassutha malo mace se igra sa agavom koju je kasnije koristilo kao tobogan, klizalo se niz list
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Klaudija,samo pises pises pises...
![]() ![]() zato daj neku slikicu znam da ih imas ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Mari 5510 hvala puno draga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajme draga glikice - hvala puno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga puno ![]() Batat imam evo prvu godinu ( jer ga prije kod nas nisam mogla naci )- I njega planiram unijeti za koji tjedan pa cemo dogodine znati da li moze prezimiti
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga kada posjetis moj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Sve pohvale tvom vrtu u "grčko - američkom" stilu
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jako, jako lijepo ! Skladno, bujno i raskošno !
Na prvi pogled se čini kako se ovdje više nema što raditi, samo sjesti i uživati, ali ne vjerujem da ti puno sjediš: pa treba to i održavati da bi stalno bilo lijepo i uredno, a to je velik posao. Svi komplimenti od mene !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ima tu puno lijepoga cvijeća koje bi kod nas na sjeveru već morali pospremiti da ne strada od zime. Volim južne vrtove zbog toga. Jel ti batat prezimi i traje više godina ili je i kod tebe jednogodišnja biljka?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prošetala sam ovuda već nekoliko puta ne ostavlajući trag....
I svaki puta mi oko zapne na asparagusu, lisičjem repu. Fantastičan primjerak! No, da ne budem pogrešno shvaćena, i sve ostalo zaslužuje pohvale
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
joj draga moon - hvala, hvala ti punooooo na cestoj posjeti I uvijek biranim pohvalama koje gode cuti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ne znam što bih napisala, jednostavno nemam riječi kojom bih iskazala koliko mi je kod tebe sve savršeno
![]() |
|
![]() |
|
glikice hvala draga
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Malo sam se vratila unazad, hm da, prekrasno, vide se godine rada u ovom vrtu, nije to "od jučer". Imaš svega puno, a ničeg previše, sve umjereno i odmjereno.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
joj cure - dajete mi krila sa ovako lijepim komentarima
![]() floramye - hvala draga puno ![]() vezano za cvijece - mislis vjerovatno na uspravni asparagoshttp://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/4c123544-DSC06438.JPG" />, imam ga duzi niz godina I lani je prezimio vani prekriven velikom plasticnom saksijom tokom par dana minusa koje smo imali - tako da cu ga I ove godine prekriti tokom kriticnih dana |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Pravo ima Korijenko, ovo je vjerojatno najelegantniji vrt na CIF-u!
Eh da mi je tu sjesti i pročitati neku dobru knjigu.....
P.S. Ona paprat (što djeluje gusto i mekano, ne znam kako da ju opišem) ostaje vani ili ju moraš spremati?
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
...eh, još je to hrpa kamenja i loše zemlje pa sada sadim jedino po vazama i ponešto među povrćem, ali jednog dana će biti...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |