Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 89> |
Korisnik | ||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() Imam i ja par novih uradaka,ali nemam vremena za staviti slikice,pošto danas idem na put,
![]() ![]() |
||
meni je super u životu
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
ova tehnika sa salvetama mi se izuzetno sviđa, vidila SAM SVE VAŠE RADOVE NEZNAM KOJI JE LIPŠI OD KOJEGA, NEKO REKAO DA JE SVAKI NA SVOJ NAČIN INTERESANTAN, ZANIMLJIV I NADASVE LIP.
![]() Želim se uključiti i s vama razmjenjivati materijale, ali najprije trebam nabaviti sve što je potrebno za početak od salveta, boja, ljepila, laka itd. Stvarno ste iscrpne u objašnjavanju tehnike svaka vam čast ![]() nastavite samo tako pa čemo i ostale zainteresirane naučiti dosta od vas |
||
![]() |
||
lino lada ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
|
hej drage moje , sasvim slucajno sam naisla na ovu predivnu stranicu i odusevila me je. ovako, od 2 razreda osnovne skole skupljam salvete i jednostavno ih obozavam... ako netko ima viska i ako zeli pokloniti tu sam. placam troskove....
![]() |
||
![]() |
||
lino lada ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
|
Dalmax 22 propun ti je inbox ... ne mogu ti odgovoriti na poruku...
cure hvala vam puno ![]() |
||
![]() |
||
|
ja bih salvetice
![]() |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
Esmeralda
"U are the best"
![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
|
Lino lada
dovoljno je nam na pp pošalješ svoju adresicu
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Ako slučajno
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala svima
![]() |
||
![]() |
||
|
Samo pošalji svoju adresicu na pp i dobit ćeš od svih salvete
|
||
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Hippy,javi adresu na privat
![]() |
||
![]() |
||
Branka ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
|
Bokic pozdrav od martine!
ja imam kolekciju od preko 200 razlicitih uzoraka salveta(naravno marljivo sam ja to skupljala u skoli) ionako mi sada stoje u kutiji i skupljaju prasinu ali rado cu vam ih ustupiti. jedini problemcek mi je sa slikama jer bi ih bilo malo prevec ali ja cu ih ostaviti mami pa kad se vi budete skupljali podijelite si.uzoraka ima zaista svakakvih,za sve vrste blagdana i proslava,godisnja doba.ma svasta nesto ![]() p.s.ako je netko voljan naci se nekako na kavici prije nema frke ima cast birati prvi. :) a mislim da bi to mogla franjica biti :D po onom sto mi mama prica ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Ajme...za poluditi
![]() Poslala sam ti PM ![]() |
||
![]() |
||
|
Poslal sam ti PM ![]() Znam da je off topic, ali malo sam pasla oči po tvom PREKRASNOM vrtu ![]() Jel ti daješ instrukcije o uređenju vrtova ![]() |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Esmeralada molim, molim te javi mi kad se vraćaš pa da na jesen krenem na tečaj kod tebe
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
|
hippy tako lijepe radove imas a i smisla..bas ce mi biti drago ustupiti ti dio svoga blaga(salvetice)
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ![]() Poslala sam ti PM. |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
vratila pm.
p.s. to sam opet ja-martina joj kad me mama uhvatim da svrljam okolo s njezinim imenom. nogirat ce me prije vremena ravno prema SAD-u ![]() ![]() franjice bas se veselim upoznati te.ali vas dvije zemske nikako da se dogovorite za kavu.kao da zivimo preko bare ![]() jel moram ja preuzeti u ruke organizaciju ispijanja kave? ![]() |
||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
Pa ako Martina mešetari s Brankinim imenom ondak da se uključim - eto mene popodne na kavicu. |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |