Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 89>
Korisnik
Poruka
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 13:51
smile182Tko čeka taj i dočeka, baš ti hvala što si nas počastila s tako lijepim sličicama.smile75
Imam i ja par novih uradaka,ali nemam vremena za staviti slikice,pošto danas idem na put,smile98stavit ću kada se vratimsmile79
meni je super u životu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 15:58
smile40LOL
sretan put esmeralda....e...slika br.2  upotrijebila sam Winkmali trik
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 15:28
  ova tehnika sa salvetama mi se izuzetno sviđa, vidila SAM SVE VAŠE RADOVE NEZNAM KOJI JE LIPŠI OD KOJEGA, NEKO REKAO DA JE SVAKI NA SVOJ NAČIN INTERESANTAN, ZANIMLJIV I NADASVE LIP.  smile93
Želim se uključiti i s vama razmjenjivati materijale, ali najprije trebam nabaviti sve što je potrebno za početak od salveta, boja, ljepila, laka itd.
Stvarno ste iscrpne u objašnjavanju  tehnike svaka vam čast    smile141
nastavite samo tako pa čemo i ostale zainteresirane naučiti dosta od vas
Na vrh
lino lada View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lino lada Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2008 u 22:33
hej drage moje , sasvim slucajno sam naisla na ovu predivnu stranicu i odusevila me je. ovako, od 2 razreda osnovne skole skupljam salvete i jednostavno ih obozavam... ako netko ima viska i ako zeli pokloniti tu sam. placam troskove....Smile

Na vrh
lino lada View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lino lada Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 13:12
Dalmax 22 propun ti je inbox ... ne mogu ti odgovoriti na poruku...

cure hvala vam puno smile79
Na vrh
lino lada View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lino lada Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 22:26
ja bih salveticesmile213
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2008 u 15:24
Esmeralda

"U are the best"     smile125
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2008 u 15:26
Lino lada

dovoljno je nam na pp pošalješ svoju adresicusmile100smile126
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2008 u 15:39
Originalno poslano od člana lino lada lino lada napisao:

ja bih salveticesmile213

Ako slučajno Wink ima netko viška...i ja bi  koju salveticu....smile143
Na vrh
lino lada View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lino lada Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2008 u 16:42
Hvala svimasmile79
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2008 u 16:44
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana lino lada lino lada napisao:

ja bih salveticesmile213

Ako slučajno Wink ima netko viška...i ja bi  koju salveticu....smile143

Samo pošalji svoju adresicu na pp i dobit ćeš od svih salvete
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2008 u 17:26
Hippy,javi adresu na privatWink
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2008 u 11:12
Bokic pozdrav od martine!

ja imam kolekciju od preko 200 razlicitih uzoraka  salveta(naravno marljivo sam ja to skupljala u skoli)
ionako mi sada stoje u kutiji i skupljaju prasinu ali rado cu vam ih ustupiti.
jedini problemcek mi je sa slikama jer bi ih bilo malo prevec ali ja cu ih ostaviti mami pa kad se vi budete skupljali podijelite si.uzoraka ima zaista svakakvih,za sve vrste blagdana i proslava,godisnja doba.ma svasta nesto Embarrassed

p.s.ako je netko voljan naci se nekako na kavici prije nema frke ima cast birati prvi. :)
a mislim da bi to mogla franjica biti :D po onom sto mi mama pricaTongue
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2008 u 11:29
Ajme...za poluditi
Poslala sam ti PM
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2008 u 12:58
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Hippy,javi adresu na privat[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

Poslal sam ti PM

Znam da je off topic, ali malo sam pasla oči po tvom PREKRASNOM vrtu
Jel ti daješ instrukcije o uređenju vrtova
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2008 u 14:52
Esmeralada molim, molim te javi mi kad se vraćaš pa da na jesen krenem na tečaj kod tebe smile143
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2008 u 17:13
hippy tako lijepe radove imas a i smisla..bas ce mi biti drago ustupiti ti dio svoga blaga(salvetice) Tongue
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 09:09
Originalno poslano od člana Branka Branka napisao:

hippy tako lijepe radove imas a i smisla..bas ce mi biti drago ustupiti ti dio svoga blaga(salvetice) [IMG]smileys/smiley17.gif" align="absmiddle" alt="Tongue" />

Hvala
Poslala sam ti PM.
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 14:27
vratila pm.

p.s. to sam opet ja-martina

joj kad me mama uhvatim da svrljam okolo s njezinim imenom.
nogirat ce me prije vremena ravno prema SAD-u LOL  Embarrassed

franjice bas se veselim upoznati te.ali vas dvije zemske nikako da se dogovorite za kavu.kao da zivimo preko bare Tongue
jel moram ja preuzeti u ruke organizaciju ispijanja kave?Embarrassed
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 15:09
Originalno poslano od člana Branka Branka napisao:

vratila pm.

p.s. to sam opet ja-martina

joj kad me mama uhvatim da svrljam okolo s njezinim imenom.
nogirat ce me prije vremena ravno prema SAD-u LOL  Embarrassed

franjice bas se veselim upoznati te.ali vas dvije zemske nikako da se dogovorite za kavu.kao da zivimo preko bare Tongue
jel moram ja preuzeti u ruke organizaciju ispijanja kave?Embarrassed

Pa ako Martina mešetari s Brankinim imenom ondak da se uključim - eto mene popodne na kavicu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.