Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
blue sky
![]() Glikica i mali kaktus to je Kalanchoe luciae.Slikala sam pored K.thyrsifloru da se vidi razlika u boji.Luciae ima listove jarko crvene i sad u zimi za razliku od ove pored,ne raste u visinu nego se izdanci šire okolo i razlika je u boji cvijeta.Listovi su više žućkasti dok su kod thy. zeleni.A,kupio mi MM u Bauhausu,i on je vidio razliku. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
U koja boja,pa gdje si to našla?
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Gle, gle, ova crvena je zgodna ! Neka vatrena i plamena, ha ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail,Retriver Sara,moon,sarajka,Leona 31 svima
![]() Bila sam zauzeta uređivanjem postojećih gredica i nadam se da će se primjetiti razlika.Neke su puno ljepše,a neke još trebaju novih sadnica jer su sve velike biljke,grmovi,čempresi i poneki javor, dobile novo mjesto.JOš jedan sunčani dan i bit će sve gotovo. |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Ponovo sam bila kod tebe isla unazad nekoliko stranica i nisam mogla a da se ponovo ne oglasim,ovo je iz snova...
Cestitke na tituli ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Idem i gledam nekoliko puta,ovde ima kaktusa koje nikad nisam videla ni na slici...
a moram priznati i da su prelepi. ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ah evo i mene,tako mi je žao što nemam vremena da svratim češće no ja iskoristim vrijeme i prošetam unazad i divim se ljepoti,zaista si zaslužila da budeš cvjetni guru,puno pozdrava iz Sarajeva
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I ja čestitam na tituli cvjetni guru, kasno palim, no bolje ikad nego nikad
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...a kalanhoa
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga, eto konačno i mene na CIF-u i tvojim stranicama, nije mi još gotov internet doma pa sam bila uskraćena za ove prekrasne stranice.
![]() Kod tebe je vrt prekrasan svaki dan jer je uređen tako da ima prekrasnih biljaka za baš svako godišnje doba čak i kada padne snijeg.
Posebnomi se sviđa tvoja kolekcija seduma i sukulenata, pomislim da su svi sukulenti koji postoje kod tebe i svaki put se iznenadim kada vidim da si kupila novi.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
ajama,moon,klaudija8,miska,mali kaktus,kontesaa,Fiki,Anastazija,Carol,Retriver Sara,anabistrica,korijenko,Mari5510
Svima hvala na posjeti pa sad izazvana Sarinim komentarom moram odmah pokazati ovu lijepu kalanchou,meno je prekrasna. Hvala mojim dragim prijateljicama Anabistrici,Carol i Smail na posjeti i prekrasnom druženju te hrpi cvijeća koje sam dobila. ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...u povjerenju...priča se da Camellia ima novu čudesno lijepu kalanhou
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pravo kaže anabistrica ..tu je čitava biblioteka
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da, to sam i ja zaključila od prve !! |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ljudi, danas sam uživala u tom predivnom vrtu, a kad sam došla među sukulente ostala sam bez teksta. Koja je to kolekcija! Ima ih više nego knjiga u knjižnici, a sve jedan ljepši od drugoga. Posebno me impresioniral onaj veliki sukulent, mislim da je crasula.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Između svega prekrasnog Sunburst je zvijezda!
|
|
zagreb |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Cini mi se da je to ono kaj sam zaboravila, a naravno zaboravila sam i ime. Drugi puta si moram objesiti olovku i papir oko vrata.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |