Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 131> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Lela, divna grupna fotka, zaista prava raskoš boja!
Bebolina, i kod tebe, prekrasni grmovi, škare ti očito nisu mrske!
Vedrane, ljepota!
Dario, kod tebe bezbroj varijacija. Ne znam da li znaš, crvena stapka je znak da će se najvjerojatnije moći zakorjenjivati....
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Biti ce skaranja! Sto je je... kod beboline sve raste duplo
brze nego kod nas! Vedrane, sto vise gledam tvoju M.A slovo po slovo ju dodajem na listu! ;) |
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@laural
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Skoro da je tako ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Bebolina,prekrasni su. Trebat će ti motorka kad dođe vrijeme da ih šišaš.
![]() |
|
![]() |
|
laural ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Požega Status: Offline Bodovi: 76 |
Pozdrav svim forumašima evo malo i mene nakon dugooo vremena
![]() ![]() Moorea Anastasya ![]() Susan Schlueter |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina...sliknut ću ga (vjerojatno ćeš ga prepoznati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sigurno će mu kuhinjski prozor odgovarati, a ako ga ponekad orosiš...woooow oni to vole! Nemoj klonut duhom ako ti nizozemac ne opstane, oni su ponekad toliko nafilani hormonom da su im šanse 1: 1000 ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@moon, slikni nam tvog jedinca da ga vidimo koliki je
![]() ![]() @milica7 ![]() @dadinica ![]() @arim ![]() @blue sky ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Nina,Lela,Bebolina bez riječi sam koje kolekcije posjedujete i mene sve te bolje zbunjuju kad jednog pogledam mislim se koji ljepotan a kad drugi dođe ljepši od prvog...nemogu se odlučiti koji mi je ljepši... i tako stalno :) pa sad se možda i pitate kojeg sam na kraju izabrala za sebe :)
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prekrasni su! Bebi, ti si stvarno čarobnica!
A ni Lela ne zaostaje!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
bebolina, krasni su
![]() lela.h...hvala na savjetu ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prava raskoš od cvjetova.....Prelijepo....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ja ću svoga nizozemca držati na kuhinjskom prozoru, nadam se da će mu odgovarati. Za sada se drži jer nije bio vani. Da li bi bilo dobro prskati ga?
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ljudi moji kakve sve boje imate to je da vam pamet stane -nemogu se odlučiti koji je ljepši i koji mi se više sviđa kad pomislim ovaj onda iza njega dođe drugi i....nema kraja.Ja imam dva velika jedan jednostavni crveni i jedan dupli i jedan manji žuti koji mi nije još cvao . Kada dođe zima oni kod mene u spavaćoj sobi zimuju
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |