Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 249250251252253 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:12
[IMG][/IMG]

I još jedna delosperma
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:12
[IMG][/IMG]
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:14
[IMG][/IMG]
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:17
[IMG][/IMG]
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:18
[IMG][/IMG]
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:19
[IMG][/IMG]
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:21
[IMG][/IMG]
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:25
[IMG][/IMG]
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:27
[IMG][/IMG]
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:30
[IMG][/IMG]
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:31
[IMG][/IMG]

Ponovo je procvjetao clematis
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:35
[IMG][/IMG]
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:40
Draga Camelia,gledala gledala gledala....sta da kazem prlepo ne to je malo i izlisno,ima li nesto da nemas,delosperma zuta i ova druga boja kako je lepa na ovom kamenju ruze trave...ovi simsiri koj prave prelepu loptastu ivicu....ma znam sta da kazem-pitam
Jel imas ti bastovana???smile160
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:43
[IMG][/IMG]

I konačno procvjetao senecio
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:46
[IMG][/IMG]
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:48
Draga moja Leona hvala ti na komplimentu,baštovan sam ti ja osobno.Upravo sam danas završila sa orezivanjem velikih kuglastih formi.S njima baš nema puno posla,ali zato ostalo...Izgleda da još uvijek stignem.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:01
Svega lijepog kod tebe, a kad sam vidjela travice, raspametila sam se, slaba sam na njih ! Gdje ih nabavljaš ?
I molim te naziv onog lijepog šarenolisnog grmića ( druga slika ) ?
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:07
Dok si stavljala slike, već sam virila u tvoj vrt koji me uvijek iznova oduševi. Nikada ne miruješ i stalno si u nekoj novoj akciji. Trave su divne i na lijepoj poziciji. Senecio je krasan već sad, dok se još i nije potpuno otvori. Divno, gdje god pogledam divno je
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:07
...vrijedilo je čekati ovako krasan cvijetak draga Camellia, baš je krasan SenecioSmile...drago mi je da si uspjela zasaditi sve trave, Spike Blue je još više promijenila boju, izgleda savršeno, a tek plava festucaSmile...općenito ti je baš sve lijepo rascvjetano, zamisli delosperme u studenome cvatu na kontinentu...vidi se na fotkama da si opet bila jako vrijedna, lijepo si sredila vrt, baš pici-pici, pa nije ni čudo da sve više forumaša kada vidi tvoj vrt misli da imaš vrtlara i vrtnog dizajnera...
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:24
Čekala sam da se sve ove sličice postave i kako da sad dam komentar. Riječi su suvišne jer one /slike/sve govore. Ljepota ove kasne tople jeseni obojila je tvoju oazu u kolorit boja koja hrani dušu a dira u srce svakog tko voli prirodu i cvijeće, a tvoja ruka je to sve složila i presložila, da dobronamjernicima koji pohode breg zastaje dah. Draga moja jednog dana se i ja nadam da ću uživat u toj ljepoti u bilo koje godišnje doba jer breg je prekrasan u svih 12 mjeseci, jesen žuto -crveno- smeđe, zima bjelina koja krasi zemljicu i četinjače, zeleno proljeće prošarano svim bojama u paleti boja i ljeto koje nudi raskoš svih boja a rezultat su neizmjerne ljubavi prema cvijeću i truda tvojih rukusmile79
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 249250251252253 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,688 sekundi.