Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:32
[IMG][/IMG]
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:29
[IMG][/IMG]
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:28
[IMG][/IMG]
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:27
[IMG][/IMG]
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:23
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Draga Camellia, ako ti treba kiše, poslat ću ti malo od mene, tu pak ne staje. Ma i meni je internet usporen,a miš mi je kao puž, nikako se pomaknuti gdje bi trebao, sve zastajkuje i preskače, no retrogradni Merkur je pa me niti ne čudi .
Jedva čekam vidjeti dio sa sedumima

moon ja sam na brijegu,nije strmo nego u blagom padu,ali dovoljno da bude suho 3 dana nakon obilnih kiša.Kod mene izgleda i južina djeluje na internet.Najbolje je ujutro,ali onda baš nemam vremena.A što se tiče seduma,trebam još staviti malč,znači još jedan dan posla.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:19
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Vidim da nisam jedina koja je čekala da postaviš slikice,gledala,gledala......i šta sad pametno reči???Postoji li biljka koju nemaš,prekrasne travice,nisam ni znala da ima toliko vrsta,ruže uživaju u toploj jeseni,senecio ima poseban cvijet.......ma jednom riječju prelijepoTongue

mali kaktus ipak su tvoje ruže kraljice.Ja imam puno zatečenih,starih,koje cvjetaju kratko i na proljeće ću ih zamjeniti nekim ljepšim.Nekoliko sam ih već bacila jer imaju trnja previše,a slabo su cvjetale.Trave inače volim i jedva čekam da narastu.S vanjske strane sam sadila visoke,pa srednje i uz rub niske.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:15
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Prekrasne trave,ruze i senecio u cvatusmile64
<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

Slažem se,senecio mi je zasjenio sve ostale sukulente.Još 2 se spremaju na cvatnju.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:13
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Čekala sam da se sve ove sličice postave i kako da sad dam komentar. Riječi su suvišne jer one /slike/sve govore. Ljepota ove kasne tople jeseni obojila je tvoju oazu u kolorit boja koja hrani dušu a dira u srce svakog tko voli prirodu i cvijeće, a tvoja ruka je to sve složila i presložila, da dobronamjernicima koji pohode breg zastaje dah. Draga moja jednog dana se i ja nadam da ću uživat u toj ljepoti u bilo koje godišnje doba jer breg je prekrasan u svih 12 mjeseci, jesen žuto -crveno- smeđe, zima bjelina koja krasi zemljicu i četinjače, zeleno proljeće prošarano svim bojama u paleti boja i ljeto koje nudi raskoš svih boja a rezultat su neizmjerne ljubavi prema cvijeću i truda tvojih rukusmile79

E jesi me nahvalila!!!Imaš pravo,prekrasno izgleda sad u ovu toplu jesen,šareno,narančasto-crveno-žuto.Iako ,priznajem,ja volim proljeće i proljetni kolorit.Jedino uvijek strepim nad zimom i molim se da ne padne veliki snijeg i da mi ne slomi sve ovo što sam posadila.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:08
Draga Camellia, ako ti treba kiše, poslat ću ti malo od mene, tu pak ne staje. Ma i meni je internet usporen,a miš mi je kao puž, nikako se pomaknuti gdje bi trebao, sve zastajkuje i preskače, no retrogradni Merkur je pa me niti ne čudi .
Jedva čekam vidjeti dio sa sedumima
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:04
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

...vrijedilo je čekati ovako krasan cvijetak draga Camellia, baš je krasan SenecioSmile...drago mi je da si uspjela zasaditi sve trave, Spike Blue je još više promijenila boju, izgleda savršeno, a tek plava festucaSmile...općenito ti je baš sve lijepo rascvjetano, zamisli delosperme u studenome cvatu na kontinentu...vidi se na fotkama da si opet bila jako vrijedna, lijepo si sredila vrt, baš pici-pici, pa nije ni čudo da sve više forumaša kada vidi tvoj vrt misli da imaš vrtlara i vrtnog dizajnera...
lijepi pozdravSmile

Draga baš sam zadovoljna što sam sve posadila,još samo da te trave u proljeće krenu.Nadam se da će ispuniti moja očekivanja.Nisu samo delosperme procvale,nego i phlox i salvia leucanta.Kao da je proljeće.A što se tiče vrtlara,MM kaže da bi bolje bilo da je vrtlarica,ha,ha,ha.Šalim se,ma tko meni može pokvariti zadovoljstvo koje mi pružaju moje biljke.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:59
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Dok si stavljala slike, već sam virila u tvoj vrt koji me uvijek iznova oduševi. Nikada ne miruješ i stalno si u nekoj novoj akciji. Trave su divne i na lijepoj poziciji. Senecio je krasan već sad, dok se još i nije potpuno otvori. Divno, gdje god pogledam divno je

Moon jako mi je spor internet navečer pa mi dosadi čekanje,a slike ostanu onako za uspomenu.Uredila sam i veliki dio travnjaka sa sedumima.Ostalo je još malo za proljeće.Uspjela sam presaditi sve grmove i drveće i sad mi treba kiša da se to lijepo primi.A od ovog mog senecia,sve bebice su procvale i čini mi se da je upravo on najzahvalniji.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:54
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Svega lijepog kod tebe, a kad sam vidjela travice, raspametila sam se, slaba sam na njih ! Gdje ih nabavljaš ?
I molim te naziv onog lijepog šarenolisnog grmića ( druga slika ) ?

Ma nisam sve ni slikala,imam ih još nekoliko posađenih,novih.Nešto sam kupila u MBM-u na izletu sa Retriver Sarom,a nešto na sniženju u Baumaxu.Ona krasna biljka ti je Euphorbia Ascot rainbow.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:43
Vidim da nisam jedina koja je čekala da postaviš slikice,gledala,gledala......i šta sad pametno reči???Postoji li biljka koju nemaš,prekrasne travice,nisam ni znala da ima toliko vrsta,ruže uživaju u toploj jeseni,senecio ima poseban cvijet.......ma jednom riječju prelijepoTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:36
Prekrasne trave,ruze i senecio u cvatusmile64
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:24
Čekala sam da se sve ove sličice postave i kako da sad dam komentar. Riječi su suvišne jer one /slike/sve govore. Ljepota ove kasne tople jeseni obojila je tvoju oazu u kolorit boja koja hrani dušu a dira u srce svakog tko voli prirodu i cvijeće, a tvoja ruka je to sve složila i presložila, da dobronamjernicima koji pohode breg zastaje dah. Draga moja jednog dana se i ja nadam da ću uživat u toj ljepoti u bilo koje godišnje doba jer breg je prekrasan u svih 12 mjeseci, jesen žuto -crveno- smeđe, zima bjelina koja krasi zemljicu i četinjače, zeleno proljeće prošarano svim bojama u paleti boja i ljeto koje nudi raskoš svih boja a rezultat su neizmjerne ljubavi prema cvijeću i truda tvojih rukusmile79
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:07
...vrijedilo je čekati ovako krasan cvijetak draga Camellia, baš je krasan SenecioSmile...drago mi je da si uspjela zasaditi sve trave, Spike Blue je još više promijenila boju, izgleda savršeno, a tek plava festucaSmile...općenito ti je baš sve lijepo rascvjetano, zamisli delosperme u studenome cvatu na kontinentu...vidi se na fotkama da si opet bila jako vrijedna, lijepo si sredila vrt, baš pici-pici, pa nije ni čudo da sve više forumaša kada vidi tvoj vrt misli da imaš vrtlara i vrtnog dizajnera...
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:07
Dok si stavljala slike, već sam virila u tvoj vrt koji me uvijek iznova oduševi. Nikada ne miruješ i stalno si u nekoj novoj akciji. Trave su divne i na lijepoj poziciji. Senecio je krasan već sad, dok se još i nije potpuno otvori. Divno, gdje god pogledam divno je
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:01
Svega lijepog kod tebe, a kad sam vidjela travice, raspametila sam se, slaba sam na njih ! Gdje ih nabavljaš ?
I molim te naziv onog lijepog šarenolisnog grmića ( druga slika ) ?
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:48
Draga moja Leona hvala ti na komplimentu,baštovan sam ti ja osobno.Upravo sam danas završila sa orezivanjem velikih kuglastih formi.S njima baš nema puno posla,ali zato ostalo...Izgleda da još uvijek stignem.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 19:46
[IMG][/IMG]
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.