Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Nevezano za cvijeće > Sve najbolje želimo...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mira K je postala baka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mira K je postala baka

Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
Korisnik
Poruka
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2013 u 08:17
Miro, čestitam na prinovi u Vašoj porodici!!!
Neka malog Karla kroz život prate sreća, zdravlje, uspeh, ljubav i lepi trenutci!
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2013 u 08:22
draga miro-potpuno razumijem tvoje uzbuđenje.neka vam je sa srećom,a malom karlu dug,ugodan i veseo život
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2013 u 08:46
Kako lijepa vijest!!!  Cijeloj obitelji iskrene čestitke a malom Karlu puno sreće, veselja, zdravlja, radosti, ljubavi ...smile99      
Kako je baka dobila malu vagicu koji su izuzetni esteti kad se oni udruže vidjeti ćemo mi ovdje svašta lijepoga.(iskustvo iz prve ruke i po hor. znaku i po imenu)Wink    Č E S T I T A M
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2013 u 09:48
Cestitam - divna vijest, uzivaj draga!!!!
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2013 u 12:56
Iskrene čestitke cijelij obitelji, a malom Karlu dug i sretan život!!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2013 u 20:28
Iskrene čestitke.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2013 u 19:28
   Uživajte u svakom trenutku sa svojim dragim unukom  smile78
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2013 u 20:48
Čestitam bakici! Puno zdravlja i sreće malom princu!smile171
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2013 u 23:44
Draga Mira

dobro dosla u klub nas baka !  Kad god te budu sin ili snaha pitali "MAMA MOZES ........."
nemoj nista pitati nego odmah u akciju   ....... mazi ..... cuvaj ...... vozi ..... skaci ...... pjevaj .......
plesi ...... pricaj ili citaj bajkice ........  ah kako je to lijepo !

C E S T I T A M   !

Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2013 u 07:37
Pridružujem se lijepim željama i svako dobro svima vama! smile126
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2013 u 13:17
Baki Miri iskrene čestitke, a dječaku s predivnim imenom želim svu sreću ovoga svijeta.
Seka
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2013 u 18:11
Draga Miro čestitke Tebi i TM na unuku prelijepog imena. Malom Karlu moja obitelj i ja želimo svu sreću ovog svijeta.
Osijek prelijepi grad na Dravi
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2013 u 22:31
Čestitam bakici i cijeloj familiji, a dečec neka dugo i sretno živi
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2013 u 06:12
Miro, već sam ti čestitala, ali moram opet. I ja sam se uz tebe rasplakala čitajući predivne želje. Valjda zato što i u mene raste uzbuđenje.
Još jednom sve najljpše želim malom Karlu i njegovim roditeljima, a tebi i TM samo lijepe trenutke i osmijehe u svim godinama koje slijede!
Pusa svima!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:50
Dargi cvjetni prijatelji i prijateljice zahvaljujem se na čestitkama i lijepim željama.smile79
Sada sam na  ispomoći dok snaha vodi borbu sa mlijekom koga ima za troje djece Smile
Kuham im ručak, ljiljuškam moju malu ljubav i mazim se sa njim! Joj kako mi je lijepo, kako sam sretna! Sada razumijem tu ljubav koju opisuju sve bake, none... I svaka faza njegovog odrastanja će biti nova radost za mene, mnogi znaju o čemu pričam.
 Moje cvijeće strpljivo čeka da dođe na red da mu posvetim pažnju i ljubav koje nikada neće proći!
Ne stignem obići vaše divne vrtove koji su sada u jesen dobili zlatne boje i nemojte mi zamjeriti zbog toga. Ma znam da me razumijete HeartHug

Rijeka

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:11
Samo ti ljuljaj svoga maloga princa i ne gubi niti jedan trenutak njegovog odrastanja jer prebrzo ptićima narastu krila  i odlepršaju .....Svaki trenutak je dragocjen i svaki čas nešto novo.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2013 u 19:52
Draga MiroK,samo ti uživaj u svojoj novoj ulozi,jer vrijeme tako brzo prolazi.
Vsmile79elika pusa Karliću.
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 23:21
Evo danas imamo prvi imendan Heart

Jedna fotka našeg mezimca, mog najdražeg cvjetića Heart

Rijeka

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 23:33

MiraK, čestitam ti na unuku...imam ih dvoje..nema veće radosti od tih malih slatkih životića...evo za Karla(Drageca) mali poklon,

Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 11:49
Wiz, draga puno ti hvala Hug

Gdje nađeš tako lijepe sličice, divne su! Clap
Rijeka

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.