kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 47> |
Korisnik | ||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
predivna šetnja, krasno cvijeće
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Malo sam u zaostatku sa pregledanjem tuđih vrtova, pa tako i kod tebe ( nikad dovoljno vremena).
Zato sam sad prolistala puno stranica unatad i mogu ti reći da sam vidjela svašta-nešto lijepoga. Lijep ti pozdrav ostavljam i idem dalje šmucati se po vrtovima naših cura
![]() |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Woow...vraćam se par puta unatrag i opet nisam upamtila sve što sam vidila...kao da nešto fali.. e znam - a di su ruže??? Ma morat će mo nagovarati Jacu da ti dođe u pohode i za koji panoramik! Znam da je predivan! Daj ubaci koji???
![]() |
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
moon-hvala ti ![]() |
||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
anđelkad,ti si bolji stručnjak za ruže ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
The impossible is often the untried.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Prekrasan ti je clerodendron,sigurno ti sve miriši oko njega kad procveta.
![]() |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Bome, bome......prelijepo cvijeće !!!
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Ma nemoj, imaš priko sto grmova i ja bolji stručnjak?Ubaci koju dok još cvitaju! E pa znaš da do petog miseca nema ruža. Ma lipo ti je i ovo pokazano ali .... |
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
Vidim da me se izaziva da palim
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
pali
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
Moram u akciju,Anđelkad u pravu si
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hej... ima li koga u ovom vrtu???
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Uzela sam si malo vremena i setajuci po vrtovima dosla sam i do tebe !
Stvarno , imas i sto pokazati ! ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |