Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 15:04
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

smile79neka ne bude štete na tvom preljepom bregu

Hvala ti draga,sve je prošlo i bolje nego što je izgledalo jučer.Jedino je sve nagnuto prema jugu.Sad bi trebala jaka južina da to vrati natrag,ha,ha,ha.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 15:02
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

smile227  Camelia koja divotica na tvom brijegu! Nadam se da ne bude puno štete od nevremena.

Hvala ti draga na šetnji.Ma ovaj naš sjeverac je ništa prema vašoj buri,biljke se lako zamjene.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 15:00
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

nadam se da će tvoje bilje preživjeti ovo nevrijeme.šteta bi bila da vjetar upropasti sav višemjesečni trud

Još je kod mene dobro kako je bilo okolo.Bilo je ovdje i jačih vjetrova,ali nisu trajali tako dugo.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 14:58
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Vjetar je i kod tebe štetu radio....sukulenti su prekrasni

moon bilo je i prije i vjetrova i štete,što bi rasadnici radili da nam uvijek sve preživi.A sukulente posebno pazim.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 14:57
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Draga Camellia,sukulenti su ti prekrasni,Božicni kaktusi,ajanija pacifica sa pčelicom..nadam se da si stablašice i staru ukrasnu šljivu uspjela spasiti<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

miska nadam se je sve spašeno jer i do sada su stablašice padale,ali sam ih uvijek uspjela spasiti.A šljiva je vraćena u vertikalu pa ćemo vidjeti na proljeće.
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 10:07
I ja se nadam da nije bilo nepopravljive štete. Mogu te zamisliti kako jučer trckaras na onom vjetru,pokušavajuci izravnati svoja drvca... I mene čeka par sanacija,stvarno je bilo ludo!
Tvoje-moje biljkice se super drže,kad uhvatim vremena moram ih postaviti u moj vrt.
Šaljem ti veliku pusu
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 09:25
...Jutros sigurno trčkaraš po svojoj oazi na brijegu sanirajući štete od jučerašnjeg nevremena, a ja se samo nadam da nema ničeg nepopravljivog i izgubljenogSmile...za to vrijeme ja pregledavam zaostatke i divim se koliko i kako si promijenilaClap onu ulaznu gredicu i pretvorila je u gredicu sa sedumima...u proljeće će to biti pravi vatromet, a tek sljedeću jesen...čuvarkuće si sve lijepo pofotkala, odlično napreduju, krasne primjerke imašSmile...i nova Festuca, baš pravo iznenađenje, krasna je...a u ovom lijepom prikazu favorit biljka mi je Tanacetum, jednostavno je čaroban, kao da ga je izradila najbolja čipkaricaClapStar...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 08:42
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Sve tri moje Ledebourie
I sada su lijepe a kada se razrastu, biti će još ljepši prizor! Thumbs UpHeart
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 07:48
Nadam se da će se tvoja prelepa stabaca,uz tvoju pomoć,izboriti sa nevremenom smile78 
The impossible is often the untried.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2013 u 21:51
smile79neka ne bude štete na tvom preljepom bregu
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2013 u 19:53
smile227  Camelia koja divotica na tvom brijegu! Nadam se da ne bude puno štete od nevremena.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2013 u 19:45
nadam se da će tvoje bilje preživjeti ovo nevrijeme.šteta bi bila da vjetar upropasti sav višemjesečni trud
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2013 u 19:10
Vjetar je i kod tebe štetu radio....sukulenti su prekrasni
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2013 u 18:46
Draga Camellia,sukulenti su ti prekrasni,Božicni kaktusi,ajanija pacifica sa pčelicom..nadam se da si stablašice i staru ukrasnu šljivu uspjela spasiti
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2013 u 13:39

I konačno mi je procvjetao jedan Rhipsalis
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2013 u 13:38

Sve tri moje Ledebourie
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2013 u 13:37

I jš jedan budući cvijet,Ledebouria pauciflora
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2013 u 13:36

Volim othonu cheirifoliu jer cvjeta sad,čak i ako ima snijega,njeni žuti cvjetovi se izdižu iz snijega
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2013 u 13:32
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2013 u 13:31
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.