Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti draga,sve je prošlo i bolje nego što je izgledalo jučer.Jedino je sve nagnuto prema jugu.Sad bi trebala jaka južina da to vrati natrag,ha,ha,ha. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Hvala ti draga na šetnji.Ma ovaj naš sjeverac je ništa prema vašoj buri,biljke se lako zamjene. ![]() |
|
![]() |
|
Još je kod mene dobro kako je bilo okolo.Bilo je ovdje i jačih vjetrova,ali nisu trajali tako dugo. ![]() |
|
![]() |
|
moon bilo je i prije i vjetrova i štete,što bi rasadnici radili da nam uvijek sve preživi.A sukulente posebno pazim. ![]() |
|
![]() |
|
miska nadam se je sve spašeno jer i do sada su stablašice padale,ali sam ih uvijek uspjela spasiti.A šljiva je vraćena u vertikalu pa ćemo vidjeti na proljeće. ![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
I ja se nadam da nije bilo nepopravljive štete. Mogu te zamisliti kako jučer trckaras na onom vjetru,pokušavajuci izravnati svoja drvca... I mene čeka par sanacija,stvarno je bilo ludo!
Tvoje-moje biljkice se super drže,kad uhvatim vremena moram ih postaviti u moj vrt. Šaljem ti veliku pusu |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...Jutros sigurno trčkaraš po svojoj oazi na brijegu sanirajući štete od jučerašnjeg nevremena, a ja se samo nadam da nema ničeg nepopravljivog i izgubljenog
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Nadam se da će se tvoja prelepa stabaca,uz tvoju pomoć,izboriti sa nevremenom
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nadam se da će tvoje bilje preživjeti ovo nevrijeme.šteta bi bila da vjetar upropasti sav višemjesečni trud
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Vjetar je i kod tebe štetu radio....sukulenti su prekrasni
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() I konačno mi je procvjetao jedan Rhipsalis |
|
![]() |
|
![]() Sve tri moje Ledebourie |
|
![]() |
|
![]() I jš jedan budući cvijet,Ledebouria pauciflora |
|
![]() |
|
![]() Volim othonu cheirifoliu jer cvjeta sad,čak i ako ima snijega,njeni žuti cvjetovi se izdižu iz snijega |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |