Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 255256257258259 319> |
Korisnik | ||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Vjetar je i kod tebe štetu radio....sukulenti su prekrasni
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
nadam se da će tvoje bilje preživjeti ovo nevrijeme.šteta bi bila da vjetar upropasti sav višemjesečni trud
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Nadam se da će se tvoja prelepa stabaca,uz tvoju pomoć,izboriti sa nevremenom
![]() |
||
The impossible is often the untried.
|
||
![]() |
||
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...Jutros sigurno trčkaraš po svojoj oazi na brijegu sanirajući štete od jučerašnjeg nevremena, a ja se samo nadam da nema ničeg nepopravljivog i izgubljenog
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
|
I ja se nadam da nije bilo nepopravljive štete. Mogu te zamisliti kako jučer trckaras na onom vjetru,pokušavajuci izravnati svoja drvca... I mene čeka par sanacija,stvarno je bilo ludo!
Tvoje-moje biljkice se super drže,kad uhvatim vremena moram ih postaviti u moj vrt. Šaljem ti veliku pusu |
||
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
miska nadam se je sve spašeno jer i do sada su stablašice padale,ali sam ih uvijek uspjela spasiti.A šljiva je vraćena u vertikalu pa ćemo vidjeti na proljeće. ![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
moon bilo je i prije i vjetrova i štete,što bi rasadnici radili da nam uvijek sve preživi.A sukulente posebno pazim. ![]() |
||
![]() |
||
|
Još je kod mene dobro kako je bilo okolo.Bilo je ovdje i jačih vjetrova,ali nisu trajali tako dugo. ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti draga na šetnji.Ma ovaj naš sjeverac je ništa prema vašoj buri,biljke se lako zamjene. ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti draga,sve je prošlo i bolje nego što je izgledalo jučer.Jedino je sve nagnuto prema jugu.Sad bi trebala jaka južina da to vrati natrag,ha,ha,ha. ![]() |
||
![]() |
||
|
Betty meni je važno sa su sukulenti na sigurnom,jer da nisu tražila bi ih svuda po livadi.Grmovi i drveće se uvijek daju spasiti. ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti desert rose.Ova lijeva ima manju lukovicu i više lišća,dok desna više razvija lukovice.Našla sam na netu jednu variegatu i nisam takvu još nigdje vidjela u prodaji.Prekrasna je i nadam se da ću ju nabaviti jednog dana. ![]() |
||
![]() |
||
|
Šteta je sanirana još jučer,ja se nadam sa uspjehom.Problem je bio što je uz jaki vjetar zemlja bila jako mokra.I prije je bilo jakih vjetrova pa biljke nisu ovako nastradale.Vidiš,taj tanacetum sam slikala nekoliko puta i tek sad privlači pažnju kad je narastao.Inače jako sporo raste(ili sam ga previše trgala) i baš mi nitko nije pokazao posebno oduševljenje.Čak je i meni sad puno ljepši.Najsličniji je Tanacetumu leontopodiumu,ali nisam baš sasvim sigurna. ![]() |
||
![]() |
||
|
Baš sam tako i izgledala,uvalila se u blato po kiši i vjetru,ali nisam se dala obeshrabriti.Ali da nije bilo MM ona ukrasna šljiva ne bi bila spašena jer je bila blizu zemlje i jako teška za podignuti.Kad sam vidjela korijenje,nisam mogla vjerovati da tako zdravo stablo može biti isčupano. ![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Eto ti ga na. Taman lijepo urediš vrt, dovršiš poslove ili barem veći dio, misliš se malo odmoriti, a onda ti ovaj ludi vjetar opet da posla. Ali, vidim da si uspjela sve spasiti, a to je najglavnije.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Kod tebe uvijek novih i interesantnih sukulenata. U vrtu je krasno, bez obzira na oluju.
![]() Vidim da si uspjela u spašavanju biljki nakon olujnog vjetra. Ja sam već na to naučila jer kod mene jako puše bura kroz cijelu godinu i zato nemam stablašice jer njih najprije vjetar slomi ili iščupa. Nadam se da je moj ljubimac japanski javor preživio oluju. |
||
život je more
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 255256257258259 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |