Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - zelena avantura by desert rose
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

zelena avantura by desert rose

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 22>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2013 u 22:37
Zeno, persun ti je ko lutka Thumbs Up Blitva takodje, dala si mi ideju sta sutra za rucak, dugo je nisam pravila! Pilece snicle i prilog blitva... Inace, kod tebe je izgleda bas mirno i lijepo, svidja mi se. Veliki pozdrav...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2013 u 22:25
Došlo mi večeras da malo prošetam povrtnjacima,pa evo me i kod tebe Smile 
Razno povrće si lepo odnegovala ove godine Clap jako mi se svidela PREpuna vanglica paradajza,tegle pune cvekle,paprike...u svemu tome će porodica,ove zime,beskrajno da uživa Big smile pozdrav  
The impossible is often the untried.
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2013 u 21:44
Camellia, ovo je baš zanimljiva informacija, odmah sam pogledala u knjizi o ljekovitom bilju i malo po netu. Ja sam stvarno mislila da je korov smile180! Našla sam zanimljiv podatak da se krvaru često može pronaći ispod snijega, ljekovita je... u svakom slučaju, moram je proučiti... hvala na informaciji!
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2013 u 19:57
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

Malo ljepote korova (ima ga po vrtu koliko ti Heart želi)! smile96

A ja sam sjeme tog korova platila 2E pod nazivom Pimpinelle i stavljam ga svuda i u salate i u variva.Naš naziv je krvara,lat.Sanguisorba monor,a to sam tek kasnije saznala.Prema tome ne čupati,ja sam svojih već pola podijelila.
Vrt ti je prekrasan,a zimnica me oduševila.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2013 u 18:25
Pozlatile ti se riječi huskybucka! Neka bude debeo kao tvoj i ja ću biti zadovoljna! LOL Šalu na stranu, biti će detaljni izvještaj na proljeće... a snijega i minusa mu sigurna sam neće nedostajati!
Na vrh
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2013 u 17:49
Nista ne brini;-)
Cak je dobro sto jr izrastao i dobro se ukorijenio, bolje podnosi zimu...
On ce pod snijegom polegnuti i na proljece krece opet
Stavljat cemo slikice pa cemo vidjeti da li je bolji ovaj sto se bolje razrastao ili onaj drugi :-)
Mene bas zanima, nekako mislim da ce ovaj prvi biti bolji, bas ne zanima :-)
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2013 u 16:19
Ana, morala sam malo pokazati i ne baš divno stanje povrtnjaka. Na lijepom mi je mjestu ali me kao i tebe muči ograda. Željela sam da bude drveni plot, da izgleda prirodno i lijepo ali bilo bi to previše posla za napraviti a o održavanju da i ne pišem... Često mi se ovdje motaju srne i nisu baš napasne iako čujem da mogu i tako visoku ogradu preskočiti. No, da ograde nema, sigurna sam da bi se poslužile! Ermm 
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2013 u 16:11
Bucka, kako god bilo, što je - tu je. Lani uopće nisam vidjela da li mi je izašao, kako sam ga posadila do proljeća nisam marila za njega. Ovaj što je najviše niknuo je baš onaj tvoj krupni. Malo sam se uplašila, moram to priznati... za luk mi nije bitno da li će preživjeti ili ne, lako na proljeće posadim i dva kg ako želim ali češnjak je ipak druga priča, bilo bi i Cry da propadne!
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2013 u 00:06
Dobra ti je "panoramska" makar je vrt spreman za zimsko mirovanje
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2013 u 07:19
Ne brini, nista mu nece biti...
Ja sam namjerno ovu godinu sadila sto ranije...
Da vidis moj koliki je :-)
Cesnjak da bi prezimio niske temperature i do -20 mora biti dobro ukorijenjen, zato se i sadi prije zime...
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 13:23
I na kraju ovog javljanja, jedna panoramska! LOL
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 13:19
Malo ljepote korova (ima ga po vrtu koliko ti Heart želi)! smile96
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 13:17
Kelj pupčar mi se baš i nije proslavio i jako mi je žao zbog toga. Mislim da mu je ljeto bilo prevruće i presušno.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 13:14
Mix celera, korčavog i običnog peršina.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 13:12
Ipak, mali dio je našao novi dom na balkonu, da bude pri ruci!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 13:10
Moj najdraži začin... čeprkati ću do njega i kada padne snijeg!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 13:07
Moglo bi se još i blitve nabrati... kako joj samo mraz ne smeta!?
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 13:04
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Rosi i moj je izviro van,  a bolje da nije, nije baš dobro ovo vrijeme koje ga je potaknulo na vegetaciju, bolje da nije niknuo do proljeća....ConfusedThumbs Down

I mislila sam da to nije normalno a kasno sam ga sadila... srećom, nije niknuo sav pa možda nešto bude od njega...Ermm
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 12:58

Rosi i moj je izviro van,  a bolje da nije, nije baš dobro ovo vrijeme koje ga je potaknulo na vegetaciju, bolje da nije niknuo do proljeća....ConfusedThumbs Down

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 12:57
Luk također. Za sada sam valjda sigurna da ga neće srediti lukova muha...Wacko
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.