Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 182183184185186 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Korjenko Pedro je pravi gorostas i ljepotan i zna cijeniti vašu brigu za njegov zimski pansion pa vam na najljepši mogući način uzvrača zahvalnost. Ostalo pokazano cviče je isto super.
|
|
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ti si osjetila da sam ja pred dva dana mislila na tebe i da već dugo nisam vidjela Pedra ? Neću ništa posebno hvaliti jer znaš da mi se kod tebe baš sve sviđa ! Molim te stavi još koju sliku , znam da imaš kaj slikati ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pedro,Pedro,pa ti si veliki dečko!!!!!!!!
![]() Draga Korijenko,vrt ti je prelijep,to i sama znaš,ali kad sam ugledala Pedra ostala sam bez riječi,a posebna pohvala i za aeonium ![]() Čekamo još slikica ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Korijenko prekrasne slike,a kako bi drugačije i mogle biti.Kaktusek je stvarno impozantan i sigurno ga nije lako unositi u kuću.Čista petica i za ostalo cvijeće.
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Pedro baš dolikuje jednoj hacijendi, extra, a anemone prekrasne |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasne slikice, krasno cvijeće, no Pedro je Pedro
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
eto vidiš kako ide.čekali smo,čekali i dočekali
![]() ![]() svaka čast krasan kaktus,anemone i sve ostalo
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
prekrasne slicice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Drage moje cure
![]() ![]() A ja nastavljam sa slikama....... Tko zna od kuda je to sjeme zalutalo, znam da sam prije dvije godine imala takav slak ![]() ![]() Gazanije sam sve povadila iz vrta , i sad su u vazama "ušuškane" u pčelinjaku na zimovanju ![]() Nevjerojatno kako se portulaki sami zasijavaju i svake godine turbo cvatu, to su dupli ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Još nikome nije palo na pamet da ovo nije big brother PEDRO .....nego Big sister Sinjorita PEDRITA !! A sinjorita Pedrita je predivna čikita !! Toliko lijepa da san zaboravila komentirati....Predivne anemone !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Morala sam se vratiti u tvoj vrt jer mi se ova slika stalno provlači mislima !!! Predivna slika tvoje grote !! I baš si mislim....na ovoj groti fali samo jedna lavisija ili velebitska degenija !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
prekrasno baš sam uživala.dok je vani blatnjavo i cmoljavo ovakve slike baš lijeće dušu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Jedno riječi, bravo. Ja izdvajam anemone. Baš su mi posebne.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 182183184185186 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |