Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 258259260261262 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lijepu si si zabavu našla! Vjerujem da ne budu još dugo prazne ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
svaka je bas orginalna I lijepa na svoj nacin - tako je tesko izdvojiti jednu.
svaka cast na idejama I na pedantnoj izvedbi
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jako lijepo, predzadnja mi je naj...
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
obožavam kreativne ideje.ove tvoje su upravo takve.dobre ideje-još bolja izrada
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Posude jedna lijepša od druge, ali može malo objašnjenja - kakvi su to ukrasi i postupak rada, za mene antitalenta za sve u čemu treba kreativnosti, pa da probam kopirat. Molim. Stvarno mi se sviđaju.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Anastazija
![]() klaudija8 ![]() Betty Boop ![]() Retriver Sara ![]() ajama ![]() Karli ![]() Hvala vam drage moje na komplimentima.Moram nešto raditi po zimi.Da imam staklenik za sukulente,mislim da ne bi izlazila iz njega. Karli kupila sam raznih špaga,ukrasnih traka,detalja koji se prodaju za vjenčanja i cvjećarnice,ono sivo je gumasti podmetač za tanjure(imam i bež) i sve je ljepljeno ljepilom u spreju ,a sitni detalji su ljepljeni super strong ljepilom.Ono krupno čipkasto mi je ostatak od zavjesa.Uvijek ostavljam razne detalje sa buketa cvijeća,poklona i često u dućanu naiđem na nešto zanimljivo i povoljno i to kupim.Uredno je zato što sve mora biti rastezljivo jer ako je kruta tkanina na zaobljenim teglicama dobiju se ružni nabori.Sad ću preći na uglaste,nij je lakše urediti.Ako kreneš u izradu,brzo ćeš naučiti. ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Pa ti si i cvijetnjake obukla da im ne bude hladno
![]() ![]() Ha, ha, nasmijala sam se malo na ove tvoje riječi gore napisane"....da imam staklenik za sukulente...." i pomislila sam odmah - čim ti je u mislima, sigurno je uskoro i u dvorištu, kako bi to bilo lijepo ![]() |
|
![]() |
|
moon nećeš vjerovati,ali vidjela sam ukrasne tegle bijele boje,keramičke sa pletenim uzorkom,po sredini uzorak pletenice.Da znam gdje su mi igle,išla bi to isplesti. Što se tiče staklenika,zasad je u mislima,ali i to mi je dovoljno sad po zimi.Nadam se da će i on osvanuti do slijedeće sezone pospremanja sukulenata. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Do Božića će valjda svi pupoljci procvjetati... |
|
![]() |
|
![]() zasad samo jedan cvijet,ali boja mi je bila divna |
|
![]() |
|
![]() Ovako izgleda moj pogled kroz prozor preko svih mojih rhipsalisa |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Od svih samo cvjeta ovaj jedan |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 258259260261262 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |