Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 151> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanja 123 hvala ti puunoooo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Daga SlavujVk
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Petit, paket stigao, bit će cvijetića....Puno hvala.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Draga moja Jagoda ! Ne mogu riječima opisati, jer ponekad riječi nisu dovoljne, za sve ono na čemu bi htjeli zahvaliti.. Da samo kažem Hvala premalo je, prejednostavno je za nekoga, tko nam je u svakoj poslanoj biljci ili sjemenki poslao i dio svoje nesebične ljubavi i pažnje utkanoj u svaku biljku, sjemenku ili reznicu, koju je pomno birao i od srca nam poklonio. Hvala ti draga iako znam da je to tek mrva nasuprot onoga što si ti učinila za mene... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
goga pošiljka stigla . hvala |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Monstera, hvala!
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dmirce, stiglo je, Hvala ti puno ! ![]() Vijolice stiglo je, Hvala draga !
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Milice ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Jagoda i Monstera puno hvala na biljčicama
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
hvala dragoj Leoni31 na sjemenkicama koje mi je poslala
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Zahvaljujem Bogu da je jednom stiglo,a tebi zelim uspesno nicanje i cvetanje,i da budes ponosna na svaki cvetic
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() Tikvić, draga moja! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Makk ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Važno je da je sjeme stiglo. Sretna sjetva.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Glikica
![]() Zasadila,i maziti ću je i paziti. ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
stiglo i kod mene.hvala glikice
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() Miškice, Vijolice, Belina, curke moje Hvala vam lijepa ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Sabi, hvala ti!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Natalija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |