Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božićne dekoracije u mom domu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božićne dekoracije u mom domu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 55>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2013 u 14:39

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2013 u 14:38
Evo i mog skromnog doprinosa!

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2013 u 13:54
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Cimi, lijepo si ukrasila svoj dom, vidi se da si se igrala i u tome uživala. Baš mi se sviđa.
Oduvijek sam najviše voljela sama nešto napraviti. Sjećam se još u djetinjstvu kada su uvjeti bili vrlo skromni i kada nije bilo u trgovinama za kupiti puno toga što danas ima, da sam izrezivala slike iz raznih časopisa na kojima sam vidjela neku ideju za napraviti neku dekoraciju pa onda sakupljala razne materijale koje bih onda kasnije upotrijebila za nešto napraviti. 
Puno toga sam kao odraslija sakupila iz Burde, Neue mode, Corina, Svijet, Praktična žena... i danas imam mape za božićne, uskrsne, zimske, jesenske... dekoracije, ručne radove i sl. 
A sada je tu naš prijatelj Gugl pa se u njemu izgubim... (Kao moj sin kada je bio mali i kada smo ga u posjeti Frankfurtu doveli u jedan veliki dućan sa igračkama. Joj da mi je to bilo snimiti! On je trčao lijevo, pa desno, pa ova polica, pa ona... i stalno je ponavljao: šta ću sad, šta ću sad!!!). Tako i ja kada guglam i vidim na stotine ideja, toliko se oduševim da neznam koja mi je od koje ljepša... najradije bih sveeee!!! I onda krenem od neke te na kraju napravim nešto moje, u kojem je samo "i" od ideje sa interneta.
Dok su mi djeca bila mala, zajedno smo za Uskrs i Božić pripremali ukrase i na njih sam prenijela taj interes pa sada i oni svako u svome domu si pravi ugođaj svojim dekoracijama.

Nego, gdje su tvoji božićni ukrasi? Sigurno nešto spremaš čim se još nisi pojavila sa nečim. Baš sam nestrpljiva da vidim što ćeš opet (po običaju) lijepoga napraviti. 
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2013 u 12:40
Hvala Gilkice,Tongue Drago mi je sto ti se sviđa.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2013 u 11:14
Krasno Ane, decentno, elegantno, baš mi se sviđa.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2013 u 10:30
Hvala Anabistrica.Moram priznati da sa ovom konbinacijom imam najmanje troška jer je sve manje više od prijašnjih godima,ja samo drugačije aranžiram.TongueHeart.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2013 u 00:58
Ane, zgodne su ti zlatnocrvene kombinacije.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2013 u 00:52

Cimi, lijepo si ukrasila svoj dom, vidi se da si se igrala i u tome uživala. Baš mi se sviđa.

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2013 u 21:14
evo odlučila i ja ove godine malo ranije sa božićnim ugođajem :D

http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/bozicni_ukrasi/bozic/65611.aspx -

.. moj vjenčić prid ulaznim vratima :D
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/bozicni_ukrasi/bozic/65613.aspx -

...i još jedan vjenčić (vjenčića nikad dosta Wink )
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/bozicni_ukrasi/bozic/65617.aspx -

..a tu je i jelka :D
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/bozicni_ukrasi/bozic/65612.aspx -

i jedan djedica isprid vrata
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/bozicni_ukrasi/bozic/65614.aspx -

odlučili smo da nećemo jaslice raditi ove godine kako mala unučica ne bi popapala kamenčice :) tako da nam jaslice zamjenjuje ovaj kipić
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/bozicni_ukrasi/bozic/65616.aspx -

i za kraj malo anđelčića :)
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/bozicni_ukrasi/bozic/65615.aspx -

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2013 u 12:35
Krasni aranžmani; najviše mi se sviđaju aranžman ispred ulaza i  brezov vijenac; dobra ideja s brezom, osim šiba za Sv. Nikolu još jedna primjena Thumbs Up
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2013 u 11:27
Cimi draga, pogledala sam sve tvoje božične dekoracije sve su mi predivne ne znam koju bi izdvojila možda onu koja se nalazi ispred ulaznih vrata. Imaš savršen smisao i ideje. smile141

Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2013 u 00:10
Ccc, ccc... smile60
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2013 u 23:20
Jao curkeeeeee, pa koji su to izrazi smile60
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2013 u 22:50
pocmulilaLOL
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2013 u 22:50

Misliš reći pocuclala!!!LOL   
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2013 u 22:32
Dobra ideja,ali ja bi jednog lilihipa i pojela samo da mu osjetim onaj slatki okus!Tongue
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2013 u 22:23
U VG imamo jedan "Veseli dućan" u kojem ima svakakvih kerefeka za kupiti - između ostalog imali su i lilihiiiiiip! Toliko sam se razveselila kada sam ga vidjela da nisam mogla biti da ih ne kupim - ne da jedem već za ukras jer me podsjetio kako smo ih nekada davno hrdali.

A gle ovu ideju:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2013 u 22:10
Aaaaaa, onaj aranžman pred ulaznim vratima je krasan !!! 
Planiram nešto tako napraviti, imam i žardinjeru, al meni se čini još malo rano. Tek idući vikend planiram početi sa dekoriranjem, kićenjem....
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2013 u 21:38
Cimi,pa gdje si našla lilihip???
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2013 u 21:37
Prelijepe  ideje imate.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.