Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 55> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Oduvijek sam najviše voljela sama nešto napraviti. Sjećam se još u djetinjstvu kada su uvjeti bili vrlo skromni i kada nije bilo u trgovinama za kupiti puno toga što danas ima, da sam izrezivala slike iz raznih časopisa na kojima sam vidjela neku ideju za napraviti neku dekoraciju pa onda sakupljala razne materijale koje bih onda kasnije upotrijebila za nešto napraviti. Puno toga sam kao odraslija sakupila iz Burde, Neue mode, Corina, Svijet, Praktična žena... i danas imam mape za božićne, uskrsne, zimske, jesenske... dekoracije, ručne radove i sl. A sada je tu naš prijatelj Gugl pa se u njemu izgubim... (Kao moj sin kada je bio mali i kada smo ga u posjeti Frankfurtu doveli u jedan veliki dućan sa igračkama. Joj da mi je to bilo snimiti! On je trčao lijevo, pa desno, pa ova polica, pa ona... i stalno je ponavljao: šta ću sad, šta ću sad!!!). Tako i ja kada guglam i vidim na stotine ideja, toliko se oduševim da neznam koja mi je od koje ljepša... najradije bih sveeee!!! I onda krenem od neke te na kraju napravim nešto moje, u kojem je samo "i" od ideje sa interneta. Dok su mi djeca bila mala, zajedno smo za Uskrs i Božić pripremali ukrase i na njih sam prenijela taj interes pa sada i oni svako u svome domu si pravi ugođaj svojim dekoracijama. Nego, gdje su tvoji božićni ukrasi? Sigurno nešto spremaš čim se još nisi pojavila sa nečim. Baš sam nestrpljiva da vidim što ćeš opet (po običaju) lijepoga napraviti.
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Hvala Gilkice,
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasno Ane, decentno, elegantno, baš mi se sviđa.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Hvala Anabistrica.Moram priznati da sa ovom konbinacijom imam najmanje troška jer je sve manje više od prijašnjih godima,ja samo drugačije aranžiram.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ane, zgodne su ti zlatnocrvene kombinacije.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Cimi, lijepo si ukrasila svoj dom, vidi se da si se igrala i u tome uživala. Baš mi se sviđa. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
evo odlučila i ja ove godine malo ranije sa božićnim ugođajem :D
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/bozicni_ukrasi/bozic/65611.aspx - .. moj vjenčić prid ulaznim vratima :D http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/bozicni_ukrasi/bozic/65613.aspx - ...i još jedan vjenčić (vjenčića nikad dosta ![]() http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/bozicni_ukrasi/bozic/65617.aspx - ..a tu je i jelka :D http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/bozicni_ukrasi/bozic/65612.aspx - i jedan djedica isprid vrata http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/bozicni_ukrasi/bozic/65614.aspx - odlučili smo da nećemo jaslice raditi ove godine kako mala unučica ne bi popapala kamenčice :) tako da nam jaslice zamjenjuje ovaj kipić http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/bozicni_ukrasi/bozic/65616.aspx - i za kraj malo anđelčića :) http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/bozicni_ukrasi/bozic/65615.aspx - |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Krasni aranžmani; najviše mi se sviđaju aranžman ispred ulaza i brezov vijenac; dobra ideja s brezom, osim šiba za Sv. Nikolu još jedna primjena
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Cimi draga, pogledala sam sve tvoje božične dekoracije sve su mi predivne ne znam koju bi izdvojila možda onu koja se nalazi ispred ulaznih vrata. Imaš savršen smisao i ideje.
![]() |
|
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Ccc, ccc...
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jao curkeeeeee, pa koji su to izrazi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
pocmulila
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobra ideja,ali ja bi jednog lilihipa i pojela samo da mu osjetim onaj slatki okus!
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Aaaaaa, onaj aranžman pred ulaznim vratima je krasan !!!
Planiram nešto tako napraviti, imam i žardinjeru, al meni se čini još malo rano. Tek idući vikend planiram početi sa dekoriranjem, kićenjem....
|
|
|
|
![]() |
|
Cimi,pa gdje si našla lilihip???
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepe ideje imate.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |