Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 55> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anabistrica, drago mi je da si se počela zagrijavati za ono glavno! Boreka se i ja sjećam od prošle godine. Bio je lijep i onako zelen, a i sada je isto tako lijep na svoj način! Glikice, ako ja nešto naumim, onda nema toga što će me spriječiti da to ostvarim. Ponekad odvozimo i po 70 - 80 km da bih si nabavila neke kerefeke potrebne za moje zamisli. A brezine grane sam pokupila ravno ispred naše policijske postaje. Naime, kada je zadnji puta bilo nevrijeme, uočila sam na par mjesta po Gorici grane na travnjaku ispod breza. Zadnju sam zapamtila ispred policijske postaje jer sam tamo išla radi produžetka vozačke dozvole pa sam onda nagovorila muža da odemo po tu granu. Kako smo bili "goloruki", bez ikakvog alata, a grana je bila poveća, bilo je zgodno vidjeti to trganje grane. ![]() Isto je bilo zgodno kada sam sušila šnite mandarina. Prije nego sam ih uspjela lijepo posušiti, dvije "ture" iz pećnice sam bacila jer sam bila zaboravila da se suše pa su potamnile i bile reš pečene! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Prekrasne ideje,osvojio me Cimin vjenčić na kuhinjskom prozoru.Imam sličnu srnicu pa ako nemaš ništa protiv posudiću tvoju ideju,kič ili ne lijepo je.
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ah da, tvoj borek, sjećam ga se od lane, bio je zeleni, sad je puno ljepši.
Cimi, ove tvoje slike ideja sa brezom.....pa gdje si s tim bila ranije ? Odlične su, ali treba sad vremena da se nađu breze, ne mogu samo tako negdje otići i narezati si grane ! Možda ipak smislim nešto.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ana, možda i djeluje malkice kičasto, ali je toliko simpatično i dražesno, vuče na neka stara vremena pa mi se jako sviđa. A već samim time što si ga tako fino složila, ne bi išlo u kategoriju kiča.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasne ideje, ali i realizacije
![]() |
|
![]() |
|
[/QUOTE]
Nego, gdje su tvoji božićni ukrasi? Sigurno nešto spremaš čim se još nisi pojavila sa nečim. Baš sam nestrpljiva da vidim što ćeš opet (po običaju) lijepoga napraviti. [/QUOTE]
Ove sam godine nekak lijena, još niš nisam napravila, imam samo ovo. Božićnu zvjezdicu sam dobila od sestre.
Ali, valjda ću se trgnuti pa nekaj skombinirati, već je krajnji čas.
|
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Hvala Cimi!
Sovice su mi jednostavno bile preslatke kad sam ih vidjela i ideja se odmah rodila. A kako su one danas in, a usto znače i mudrost, dvojbe nije bilo! U tvojim sličicama sam vidjela bezbroj ideja za slijedeći školski božićni sajam! Hvala ti na tome! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ja samo mu reći
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |