Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 368369370371372 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 06:10
heuchere su ti predivne..vrucine unistise i nas a kamoli nece biljke..kod mene za sad se drzi cvijece ,al svejedno viid se ne njemu da vapi za kisicom ...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 11:18
Uvijek mi je posebno zadovoljstvo svratiti u tvoj vrt, jer znam da ću odmoriti dušu u ljepoti tvojih biljaka. I bi tako!!!!

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2013 u 01:21
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Uvijek mi je posebno zadovoljstvo svratiti u tvoj vrt, jer znam da ću odmoriti dušu u ljepoti tvojih biljaka. I bi tako!!!!

Potpisujem tikvić! smile79
Rijeka

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2013 u 11:28
Evo da se napokon javim sa par sličica.
U vrtu stanje nije baš najbolje, sve se nekako sparušilo, a ovo što raste u kamenu i vrlo malo zemlje bolje se drži.

Sad sam baš ljuta jer sam jučer snimila puno slika na photobucket, a sad ih nigdje nema. Morat ću ponoviti kad stignem.

Za kraj, da se vidi da ipak nešto radim, jer je ostalo posađeno lani.... novi nasadi, pitosporum koji može rasti skoro bez zemlje. Nadam se da će iduće godine biti lijepi grmići.

Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2013 u 17:26
Malo sam prelistala tvoju temu, ima puno toga pa naravno da nisam mogla vidjeti sve. Ono što želim reći je da je fascinantno koliko je vrt napredovao tijekom četiri, pet godina. Ima puno divnih biljaka, klima je blaga... lijepo je što možeš raditi u vrtu cijele godine za razliku od nas kontinentalaca!Smile
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2013 u 20:26
...oduševljena sam tvojim fotkama, draga OtokClap...ne znam kaj mi je ljepšeConfused, onaj prvi, cvjetni, dio, sukulenti dio ili ovaj zadnji, pomalo divlji, u kamenu...moji komplimenti i iskreno divljenje za tvoj trudClapStar...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2013 u 12:04
Ovaj zadnji dio nije pomalo divlji, nego potpuno divlji. To je okoliš koji nije moj, ali nastojim da bude bar donekle uredno. Sadila sam biljke oko kojih nema puno posla i koje su izdržljive. Sada po ovim vrućinama i to treba zaliti barem dva puta tjedno. Prevelik je to prostor i ne stignem ga baš održavati onako kako bi htjela.

Lošinj

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2013 u 13:47
smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 13:26
Gledajući tvoje slike zamišljam kako cvrčci cvrče i puše lagani vjetrić, a negdje u pozadini se čuje more. A miris onaj pravi koji vraća u život. Prekrasno. smile79
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 17:45
oko tebe sve sami prirodni kamenjari.na tebi je da ih malo formiraš.i ti to radiš super.baš ti zavidim
uprkos nedostatku vode ti uspijevaš sve održati na životu
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 00:14
Divan je osjećaj gledati, listati, šetati ovim stazicama, provlačiti se između kamena okružna hrpom krasnog cvijeća
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 00:47
Pričaš o suši i vručinama, ali po slikama se nebi reklo da je tako kod tebe. Baš naprotiv, prekrasne su ti hortenzije, heuhere i hoste, makar ni kamenjari ne zaostaju za njima u svojoj ljepoti. Vidi se da je dobro njegovano.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2014 u 12:35
Jedva sam iskopala svoj vrt, odavno nisam stavljala slike.
Najprije evo malo starih, jesenskih i pred zimu.

Lošinj

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2014 u 12:43
A evo i par novih, ovogodišnjih

Lošinj

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2014 u 13:30

Njevica ti već cvate Clap, ostići vjerojatno nisu niti prestali od lani.....
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2014 u 13:41
Korijenko, baš mi je drago da si se javila, jer ona bijela anemona je tvoja.
Lošinj

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2014 u 15:52
Volim malo prošetati i tvokim otokom,baš je sve lijepo!
I dalje nas razveseljavaj svojom cvijetnom ljepotomsmile79

Postoji tema za čestitanje http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5475&title=sretna-nova-godina Svi  postovi koji su neodgovarajući temi vrta će biti obrisani
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2014 u 18:24
uživala sam u tvom vrtu jer odavno nisam  prošetala,naravno ponovo me oduševio pa sam uživala listajući stranicu po stranicu

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2014 u 19:34
Lijepo je u ovo doba prošetati tvojim vrtomTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2014 u 21:07
U tvome vrtu najradije pogledam kamenjare, baš sam se vratila sa otoka vitalnosti i još mogu u sjećanje prizvati onaj poseban miris koji osjetim cijelo vrijeme dok tamo boravim. Za nekoliko dana svi problemi sa dišnim sustavom nestaju... Obožavam ružmarin, lavandu - divim se svakome grmu. Sve je toliko drugačije nego kod mene, pa stoga uživam još više! Doći ću ja opet posjetiti tvoj vrt! smile171
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 368369370371372 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.